Şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'in sosyal medya paylaşımı başını yaktı

2016 yılında nikah masasına oturan şarkıcı Berkay ile Özlem Ada Şahin’in 6 yaşındaki kızı Arya’nın üzerine dolap kapağı düşmüş, Özlem Ada Şahin sosyal medyada mobilya firmasını suçlayıp dava açacağını söylemişti. Özlem Ada Şahin’in paylaşımının ardından karşı dava açan mobilya firması davayı kazandı.

Özlem Ada ve Berkay Şahin çiftinin kızları Arya Şahin'in üzerine geçtiğimiz kasım ayında dolap kapağı düşmüştü. Kazanın ardından Özlem Ada Şahin sosyal medyada mobilya firmasını suçlayıp dava açacağını söylemişti: "Dava edeceğim sizi, paramızla rezil olduk!"

Şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'in sosyal medya paylaşımı başını yaktı

FİRMA, ÖZLEM ADA ŞAHİN'E AÇTIĞI DAVAYI KAZANDI

Mobilya firması da Özlem Ada Şahin’in bu paylaşımının ardından karşı dava açtı. ''Markamızı zarara uğrattı'' diyen firma davayı kazandığını sosyal medya hesabında duyurdu.

Yapılan paylaşımda "Yüklü miktarda iadeler yapmak zorunda kaldık. Bu iadeleri yaparken de inanılmaz baskılar gördük. Satışı kapattık ama genel giderlerimiz devam etti. Markamıza verilen bu zararlar ispatlanmış olup tazminat davası açıldı ama alacak davamızı kazandık" denildi.

Özlem Ada Şahin, firmaya 71 bin 728 lira ödeyecek.

 

Şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'in sosyal medya paylaşımı başını yaktı ile ilgili etiketler Berkay Şahin Özlem Ada Şahin dava
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.