Alışveriş çılgınlığı izdihama dönüştü! Bursa'da akılalmaz anlar! Camlar kırıldı, insanlar ezildi

Bursa'da ev eşyası satan mağaza, açılışa özel kampanya düzenleyince izdiham yaşandı. İçeri girmek isteyen kalabalık, mağazanın camlarını kırdı. İzdihama polis müdahale etti, açılış iptal edilirken kalabalık da dağıtıldı.

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Ertuğrul Mahallesi'nde yeni ev eşyaları ve aletleri satan mağaza, açılışa özel kampanya düzenledi.

İndirimi duyanlar, sabahın erken saatlerinde mağazanın önünde toplandı.

MAĞAZANIN CAMI KIRILDI

Binlerce vatandaş açılış kapılarını zorlarken bir kadının izdihamdan kaynaklı yere düştüğü anlar da kameraya yansıdı. Giriş kapısını zorlayan binlerce kişi mağazanın camının kırılmasına da sebep oldu.

Alışveriş çılgınlığı izdihama dönüştü! Bursa'da akılalmaz anlar! Camlar kırıldı, insanlar ezildi

KİLOMETRELERCE TRAFİK OLUŞTU

Kalabalığın ve izdihamın boyutları dron ile de kaydedildi. Ayrıca mağazanın bulunduğu İzmir Yolu’nda da kilometrelerce trafik oluştu.

Vatandaşlar aradıklarının bazılarını bulduğunu, bazılarını ise geç kaldıklarını dile getirdi. Fiyatına bile bakmadan ürünlere hücum eden vatandaşlar, açılışın fazlasıyla kalabalık olduğunu ve ezilmekten son anda kurtulduklarını anlattı.

Alışveriş çılgınlığı izdihama dönüştü! Bursa'da akılalmaz anlar! Camlar kırıldı, insanlar ezildi - Resim : 2

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER KISA SÜREDE BİTTİ

Saat 10.00’da gerçekleştirilen açılışa erken saatlerde gelmelerine rağmen ürünlerin kısa sürede bittiğini belirten bir vatandaş ise indirimli ürünlerin kısa sürede tükendiğinin sözlerine ekledi.

İzdihama müdahale için gelen polis ekipleri, mağazanın açılışını durdurdu. Kalabalık, polisin uyarısıyla dağıldı.

Alışveriş çılgınlığı izdihama dönüştü! Bursa'da akılalmaz anlar! Camlar kırıldı, insanlar ezildi - Resim : 3

Alışveriş çılgınlığı izdihama dönüştü! Bursa'da akılalmaz anlar! Camlar kırıldı, insanlar ezildi - Resim : 4

 

Alışveriş çılgınlığı izdihama dönüştü! Bursa'da akılalmaz anlar! Camlar kırıldı, insanlar ezildi ile ilgili etiketler Bursa AVM Nilüfer

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.