Alişan'ın kardeş özlemi

Şarkıcı Alişan, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında koronavirüs nedeniyle kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'a olan özlemini bir kez daha dile getirdi. Instagram hesabından kardeşiyle çekilen bir fotoğrafını paylaşan Alişan altına düştüğü notla herkesi hüzünlendirdi.

Şarkıcı Alişan'ın kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş geçtiğimiz yıl Temmuz ayında koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 41 yaşında hayatını kaybetmişti. Kardeşinin vefatının ardından çok zor günler geçiren Alişan sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.


''ALIŞAMADIM, ALIŞAMIYORUM...''

Kardeşine olan özlemini her fırsatta dile getiren Alişan'ın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla yürekleri dağladı. Selçuk Tektaş'la olan bir karesini yayınlayan Alişan paylaşımına şu notu düştü: ''Çok özledim çok.. Bir sene daha bitecek sensiz.. Alışmadım, alışamıyorum… Yaşıyorum, nefes alıyorum, çalışıyorum, ayakta duruyorum, durmaya çalışıyorum ama eksiğim Selçuk sensiz hep eksiğim.. Gittiğim her yerde seni yanımda götürüyorum, her işimde sen yanımdaymıssın gibi hissetmeye çalışıyorum, abi sahne saatı geldi diye aramanı, abi bu ay çok iyi, abi nasıl oldun düzeldimi sesin diye aramanı o kadar özledim ki.. Seni o kadar özledim ki… Sen varmışsın gibi hep yanımdaymışsın gibi yaşamaya seni yaşatmaya devam edicem kardeşim.. Seni çok seviyorum canımın parçası…''

 alişan


Alişan'ın kardeşi ve menajeri olan iki çocuk babası Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 21 Temmuz'da hayatını kaybetmişti. Selçuk Tektaş'ın 14 yıl önce nikah masasına oturduğu Merve Tektaş'dan Eyşan ile Ceylan adında iki çocuğu bulunuyor.

 

 

Alişan'ın kardeş özlemi ile ilgili etiketler Alişan Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.