Alişan ve Merve Tektaş'tan Selçuk Tektaş'ın ölüm yıl dönümünde duygusal paylaşım

Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 41 yaşında hayatını kaybetmişti. Alişan ile Selçuk Tektaş'ın iki çocuğunun annesi ve eşi Merve Tektaş, ölümünün birinci yılında Selçuk Tektaş'ı duygusal sözlerle andılar.

Merve Tektaş ile evliliğinden Eyşan ile Ceylan adında iki çocuğu bulunan Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, koronavirüs nedeniyle kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınmış ve entübe edildikten sonra hayatını kaybetmişti. Selçuk Tektaş'ın vefatının üzerinden tam bir yıl geçti.

Alişan ile Merve Tektaş, Selçuk Tektaş'ı ölüm yıldönümünde sosyal medya hesaplarından yaptıkları duygusal paylaşımlarla andılar.

Merve Tektaş, eşi Selçuk Tektaş ile çekilen siyah beyaz fotoğraf karesine şu notu düştü:

"Sensiz geçen günler aylar çok zor oldu. Hiçbir şey eskisi gibi değil çünkü sen yoksun. Yaşamayan kimse anlayamaz... Evinin ışığının sönmesinin ne demek olduğunu bilemez... Zevkle yenilen yemeklerlerin nasıl boğazında düğümlendiğini bilemez... Kimse çocuklarının canının nasıl yandığını görmek istemez. Ben kaderimin böyle olmasını istemezdim. Dünyaları verirdim. Çaresizce çırpınmak ve kaybetmek ne demek kimse bilemez! Fotoğrafta yada Yemek masasında bir sandalyenin eksik olmasını yaşamayan anlamayaz! Selçuğum sen benim kocam, sevgilim, arkadaşım, çocuğum, arkamda her şeyi halleden tek kişiydin ve ben kaybettim."

Alişan ve Merve Tektaş'tan Selçuk Tektaş'ın ölüm yıl dönümünde duygusal paylaşım


Alişan ise kardeşiyle yaptığı paylaşımda "Sadece bir kere geldin rüyama ve kısacık konuştun gittin... Yapacağımız daha o kadar çok şey vardı ki, her şey yarım kaldı... Senin emanetlerine bir gün dahi öf dersem Allah o anda canımı alsın... Burak ve Eliz de her zaman senin gibi bir amcaları olduğu için gurur duyacak... İşimde, evimde, tatilde her yerde seninleyim... Bir gün buluşacağız ve sana kavusacağım... Allah ne kadar ömür verir bana bilmiyorum ama sen rahat uyu ben nefes aldıkça hep yanlarındayım." ifadelerini kullandı.

 Alişan ve Merve Tektaş'tan Selçuk Tektaş'ın ölüm yıl dönümünde duygusal paylaşım - Resim : 2

Alişan ve Merve Tektaş'tan Selçuk Tektaş'ın ölüm yıl dönümünde duygusal paylaşım ile ilgili etiketler Alişan Selçuk Tektaş Merve Tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.