Alişan, milli boksör Ayşe Çağırır'a meydan okumaya kalkınca stüdyodan kaçmak zorunda kaldı

TRT1'de hafta içi her gün izleyiciyle buluşan 'Alişan ile Hayata Gülümse' programına şarkıcı Murat Kekilli, milli boksör Ayşe Çağırır ve Kadın Boks Milli Takımı'nın kaptanı Şennur Demir konuk oldu. Programın kamera arkasında Alişan, milli boksör Çağırır'a adeta meydan okudu.

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 48 kiloda mücadele eden milli boksör Ayşe Çağırır, final maçında karşılaştığı Kazakistanlı rakibi Alua Balkibekova’yı mağlup ederek Dünya şampiyonu olmuştu. Ayşe Çağırır bugün konuk olduğu 'Alişan ile Hayata Gülümse' programının kamera arkasında Alişan ile boks maçı yaptı.

Alişan, milli boksör Ayşe Çağırır'a meydan okumaya kalkınca stüdyodan kaçmak zorunda kaldı

Boksör eldivenlerini giyen Alişan, yumruklarını milli boksöre isabet ettiremeyince ne yapacağını şaşırdı. Alişan'ın amatörlüğü karşısında milli boksör yumruklarını peşi sıra salladı. Yumruklardan kaçamayan Alişan çareyi stüdyoda kaçışmakta buldu. Ellerini havaya kaldıran Alişan, milli boksörün karşısında pes etti.

Alişan, milli boksör Ayşe Çağırır'a meydan okumaya kalkınca stüdyodan kaçmak zorunda kaldı - Resim : 2

tv100'ün haberine göre; Program sonunda Alişan, Çağırır ve Demir'le birlikte çekildiği hatıra fotoğrafını sosyal medya hesabından "Milli gururlarımız şampiyonlarımızla" sözleriyle paylaştı.

Alişan, milli boksör Ayşe Çağırır'a meydan okumaya kalkınca stüdyodan kaçmak zorunda kaldı - Resim : 3

Alişan'ı perişan eden Çağırır ise Kekilli ile birlikte çektirdiği fotoğrafını "Bizi kimse tutamaz" deyip paylaştı.

 

Alişan, milli boksör Ayşe Çağırır'a meydan okumaya kalkınca stüdyodan kaçmak zorunda kaldı ile ilgili etiketler Alişan Ayşe Çağırır

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.