Ali Koç'un koronavirüs testi negatif... Fenerbahçe Başkanı Dereağzı'nda

Geçtiğimiz günlerde korona virüse yakalanan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un son yapılan testi negatif çıktı. Koç, korona virüse ikinci kez yakalanmıştı. Son yapılan PCR testinde Başkan Koç'un testi negatif çıkarken, bugün oynanan Fenerbahçe U19 - Adana Demirspor U19 mücadelesini Dereağzı Tesisleri'nde takip etti. Koç, Yılmaz Vural söylentilerine de cevap verdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sarı-Lacivertliler'in Adana Demirspor ile Kadıköy'de oynadığı 20. hafta maçı öncesi "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Koronayı 2. kez yenen Koç, teknik direktör meselesiyle ilgili şunları söyledi:

"Sezona iyi başladık, Trabzonspor maçına kadar da çok iyi gittik. O maç kırılma oldu bizim için, toparlanamadık. Takım olmayı beceremedik. Hocamızla da yolları ayırdık. Covid-19 testim dün gece negatife döndü. Yarın yurt dışı seyahatlerime başlıyorum. A-B-C hocasına göre ilerleyişimiz şekillenecek. En uygun model şu an kafamızdaki isimlerinden biriyle anlaşıp, hazirana kadar takımı hazırlaması. "

YILMAZ VURAL İHTİMALİ

Yılmaz Vural'ın sosyal medyadaki popülaritesine değinen Koç, "Yılmaz Vural'ı çok seviyorum. Şu anda hoca için ince eleyip, sık dokuyoruz" demekle yetindi.

Hoca adayları konusunda son durumu da aktaran Koç, "Kimsenin sorgulamayacağı hoca hedefi varsa, bugünden yarına olmuyor. Zoom'la telefonla bitecek iş değil. Prensipte anlaşır, yüz yüze görüşürüz. Bu süreç bir iki hafta sürebilir. Bir teknik direktör var paradan önce yapıyı konuşuyor. Bazı teknik direktörleri sezon ortasında getiremiyorsun. Haziranda çalışacak olan hocanın bu döneme de rehberlik etmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Ali Koç'un koronavirüs testi negatif... Fenerbahçe Başkanı Dereağzı'nda

Ali Koç'un koronavirüs testi negatif... Fenerbahçe Başkanı Dereağzı'nda ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Yılmaz Vural
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.