Ali Koç'un hastanesi Nihat Özdemir için seferber oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in koronavirüs testinin pozitif çıktığı akşam saatlerinde kamuoyu ile paylaşıldı. Genel sağlık durumu iyi olan Özdemir tedbir amacıyla hastanede tedavi altına alındı. Nihat Özdemir'in hastane tercihi ise oldukça dikkat çekiciydi..

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in koronavirüse yakalandığını ajanslar flaş haber olarak geçti akşamüstü...

SuperHaber’in edindiği çok özel bilgilere göre, Başkan Özdemir’in sağlık durumu şu anda çok iyi!

Kovid-19 un seyrine dair bilinen belirtiler yok; ateş, solunum sıkıntısı, eklem ağrıları vb. semptomlar bulunmuyor...

Özdemir tedbir amaçlı olarak hastanede şu an... TFF Başkanı'nın tedavi için tercih ettiği hastane ise: Amerikan Hastanesi...

Muhtemelen kısa süre içinde taburcu edilerek hastalık ve karantina sürecini evinde geçirecek.

Diğer yandan, Özdemir’in Amerikan Hastanesi'nde tedavi görmesi birçok açıdan büyük mesajlar içeriyor! Bu tercihe dikkatli bakınca özel ve dikkat çeken bir durum çıkıyor ortaya...

Malum, Amerikan Hastanesi Koç Vakfı’na ait bir kurum.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un arasının son dönemde hiç iyi olmadığı da kamuoyu tarafından bilinen bir gerçek.

O kadar ki, TFF Başkanı'nın Fenerbahçe üyeliğinden ihracı gündemdeydi ve Nihat Özdemir içi kan ağlayarak istifa etmek durumunda kalmıştı.

Ali Koç'un hastanesi Nihat Özdemir için seferber olduALİ KOÇ'DAN ÖZEL TALİMAT...

Özdemir’in Koronavirus tedavisi için Amerikan Hastanesi'ni tercih etmesi bu açıdan büyük önem taşıyor.

SuperHaber'in elde ettigi bilgiye göre; Ali Koç hastane yönetimine Nihat Özdemir ile özel ilgilenilmesi için talimat verdi.

Yakın zamanda Nihat Özdemir ile Ali Koç arasındaki buzların eridiği günlere şahit olacağız anlamına geliyor bu durum. Görünen o ki, hastalık söz konusu olunca küslük de ortadan kalkıyor, insani ilişkiler ve eski dostluklar ağır basıyor.

 

Ali Koç'un hastanesi Nihat Özdemir için seferber oldu ile ilgili etiketler Ali Koç Nihat Özdemir Fenerbahçe amerikan hastanesi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.