Ali Koç'tan eleştirilere sert tepki: 1 kuruş alacağım yok. Beni ihraç edin!

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç olağan mali genel kurulda açıklamalarda bulundu. Ali Koç, yaptığı açıklamada "Bazıları 'Başkanın borcu ne olacak?' diyor. Beni çok kırıyorsunuz. Fenerbahçe Kulübü'nden 1 kuruş alacağım yoktur. Lütfen bunu bir daha gündem getirmeyin. Bir gün 'Kulübün, bana şu kadar borcu var' dersem, beni ihraç edin. Bunları konuşmaktan utanıyorum." dedi.

Fenerbahçe'de bugün olağan genel kurul toplantısı düzenlendi. İsmail Kartal'a da veda törenini düzenlenen organizasyonda Ali Koç'un açıklamaları gündem oldu.

"BUNLARI KONUŞMAKTAN UTANIYORUM"

Başkan Ali Koç, genel kurulda dikkat çekici açıklamalarda bulundu. İşte o sözler:

"Bazen insanlar söylememesi gereken şeyleri de söyleyebiliyor. Yönetim olarak arkamızda olduğunuzu hissetmiyoruz. İçinde bulunduğumuz futbol iklimi, şehrin odağında dönenleri bu kadar haykırırken camianın kılının kıpırdatmaması diğer rakiplere malzeme vermektedir!"

 

"FİNANSAL KONUDA ÇABALARIMIZA SAYGI GÖSTERMEZSENİZ TERS DÜŞERİZ"

"Her şeyimizi sorgulayın, başarısızlığımıza istediğinizi söyleyin. Ama finansal konuda ben ve arkadaşlarımızın çabalarına saygı göstermezseniz ters düşeriz. Kulüpte hangi denge vardı? Hangi rakamlara göre alınan bir denge vardı? Neyin dengesi kardeşim?"

"'KULÜBÜN BANA BORCU VAR' DERSEM BENİ İHRAÇ EDİN"

"Bazıları 'Başkanın borcu ne olacak?' diyor. Beni çok kırıyorsunuz. Fenerbahçe Kulübü'nden 1 kuruş alacağım yoktur. Lütfen bunu bir daha gündem getirmeyin. Bir gün 'Kulübün, bana şu kadar borcu var' dersem, beni ihraç edin. Bunları konuşmaktan utanıyorum."

 

"PARAYI GERİ İSTEYECEĞİMİ DÜŞÜNENLERE YAZIKLAR OLSUN"

"Bu parayı geri isteyeceğimi düşünenlere yazıklar olsun. Niyetimi bilip, bunu bana karşı kullananlara yazıkların olsun. Defterlerde o tutarların gözükmesinin tek sebebi, vergi düzenlemesidir. "

 

Ali Koç'tan eleştirilere sert tepki: 1 kuruş alacağım yok. Beni ihraç edin! ile ilgili etiketler Ali Koç Fenerbahçe borç ihraç
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.