Ali Koç'tan Altay Bayındır tepkilerine sert yanıt: Arkadaşlar kendilerini silkelemeli...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu. Koç, "Olacak iş değil. Geçen sene ile siyah-beyaz ile fark var. Hayretler içindeyim, çok üzüldüm. Hocamız gerekeni söyledi. Bazı arkadaşlar kendilerini silkelemeli. Alay ettiler resmen Altay'la." dedi..

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu.

İŞTE KOÇ'UN SÖZLERİ:

''Olacak iş değil. Geçen sene ile siyah-beyaz ile fark var. Hayretler içindeyim, çok üzüldüm.

Hocamız gerekeni söyledi. Bazı arkadaşlar kendilerini silkelemeli. Alay ettiler resmen.

Rennes maçında Altay'la alakalı yaşananlarda isyan ettim. Biz böyle değildik, Fenerbahçe taraftarı böyle değildi. Belki yıllardır devam eden şampiyonluk özlemi böyle yaptırıyor. Hocamız da soyunma odasında 'Ben bunu kabul edemem' dedi.

Stadyumda bir oto kontrol sağlamamız gerekiyor. Bana, yönetime ne derseniz deyin, dediniz de. Ancak artık bunları geride bırakalım. 100. yılda şampiyon olmak için taraftarımıza ihtiyacımız var.''

Ali Koç'tan Altay Bayındır tepkilerine sert yanıt: Arkadaşlar kendilerini silkelemeli... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Altay Bayındır
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.