Ali Koç, Kayserispor soyunma odasına gidip futbolcuları kutladı! / VİDEO

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında 3. yenilgisini aldı. Üç haftadır 0 puan çeken sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç sahalarımızda pek rastlanmayan bir davranışa imza attı. Evinde 3-2 mağlup oldukları Kayserispor'un soyunma odasına gidip, futbolcuları ve teknik heyeti kutladı.

Fenerbahçe bugün yeni transferleri ve yeni umutlarla evinde Kayserispor maçına çıkmıştı. İlk golü de bulan sarı lacivertli takım daha sonra sarı kırmızılı rakiplerinin 3 golüne engel olamadı. 

Üstelik kendi evinde 3-2 maçı kaybeden, son üç haftada hiç puan alamayan ve 3 puanla ligin alt sıralarına demirleyen Fenerbahçe'nin Başkanı Ali Koç ise bunca olumsuzluğa rağmen rakip soyunma odasına giderek hem futbolcuları, hem de teknik heyeti galibiyetleri dolayısıyla tebrik etti. 

İşte o anlar... 

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'da bu ziyareti kamuoyu ile paylaşarak, "Ali Koç başkan Türk futboluna farklı bir bakış açısı getirdi. Onun gelişiyle bir huzur ortamı sağlandı. Kendisini çok seviyorum ve başarılı olmasını çok istiyorum. İnşallah bundan sonraki karşılaşmalarında onun mutlu olacağı, yüzünün güleceği bir ortam oluşur. Bundan sonraki süreçte Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum. Kendisi maçtan sonra gelip büyük bir centilmenlik örneği göstererek bizi tebrik etti." dedi. 

Ali Koç, Kayserispor soyunma odasına gidip futbolcuları kutladı! / VİDEO ile ilgili etiketler Ali Koç Kayserispor Ertuğrul Sağlam
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.