Ali Koç, Kadıköy'de yaşanan Putin tezahüratına ilişkin konuştu: Ukrayna'dan özür dilemeyeceğiz

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Koç, Dinamo Kiev maçında sarı-lacivertli tribünlerde yaşanan Putin tezahüratına ilişkin sorulan soruyu yanıtladı.

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu toplantısı gerçekleşti. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, kurulda açıklamalarda bulundu. Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde:

"Ukrayna'dan özür dileyecek misiniz? Hayır, dilemeyeceğiz. Birazdan sebebini de anlatacağım. Ukrayna Büyükelçisi’nin hadsiz söylemleri sonrasında o bizden özür dilemeli. Medyada her konumuza maydanoz olan rakip takım taraftarlarından etkilenmiş olmalısınız. Bir camia var ki yönetimi, başkanı, kim olursa olsun bizim camiamıza her konuda maydanoz oluyor. Biz, ayrıştırmayı değil, birleştirmeye odaklıyız. Bu ülkeyi ayrıştıran o kadar çok unsur var ki, futbol bunun başında gelmemeli. Transferde geç kalmadık. Yönetim transfer yapmasın, hoca transfer yapsın... Neden hoca transfer yapıyor, yönetim yapsın... Ağzımızla kuş tutsak bile eleştirileceğiz. Bence doğru yoldayız. Tribünlerimizin performansında bir düşüş var. Eskisi gibi 90 dakika boyunca takımı destekleyemiyoruz. Tribünler arası kopukluk var."

Ali Koç, Kadıköy'de yaşanan Putin tezahüratına ilişkin konuştu: Ukrayna'dan özür dilemeyeceğiz ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Süper Lig Dinamo Kiev
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.