Kadıköy'de "Yönetim istifa" sesleri

Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe'de maçın ardından tribünlerde 'Yönetim İstifa' sesleri yükseldi. tribünlere gelen futbolculara da tepki gösteren sarı-lacivertli taraftarlar, Ali Koç ve yönetim kurulunu istifaya davet etti.

Fenerbahçe'de sular durulmuyor... Süper Lig'in 9. haftasında ezeli rakibi Trabzonspor'a 3-1 mağlup olarak liderliği Trabzon'da bırakan Sarı-Lacivertliler, hafta içi de UEFA Avrupa Ligi'nde Antwerp'i Kadıköy'de yenememişti. Süper Lig'in 10. haftasında gelen Alanyaspor yenilgisi bardağı taşırdı.

Maçın ardından tribünlerde 'Yönetim İstifa' sesleri yükseldi. tribünlere gelen futbolculara da tepki gösteren sarı-lacivertli taraftarlar, Ali Koç ve yönetim kurulunu istifaya davet etti.

NAZIM SANGARE ISLIKLANDI

Maçın 72. dakikasında oyundan alınan Nazım Sangare, sarı-lacivertli taraftarlar tarafından ıslıklandı. Maç içerisinde gösterdiği performansıyla taraftarlar tarafından beğenilmeyen Sangare, 72'de yerini Crespo’ya bırakırken tribünlerin tepkisine maruz kaldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, taraftarın tepkisini, "Çok normal protesto etmeleri. Çünkü onlar da bizim gibi hayal kırıklığı yaşıyor. Onlar için bir sonraki maçta 3 puanı almak zorundayız" sözleriyle yorumladı.

SERDAR DURSUN SİFTAH YAPTI

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinde Serdar Dursun, sarı-lacivertli formayla resmi maçlarda ilk golüne imza attı. Sezon başında hazırlık maçlarında etkili bir performans sergileyen Serdar, uzun süreli bir sakatlık yaşamış ve formasından uzak kalmıştı.

Aytemiz Alanyaspor karşısında bu sezon sarı-lacivertlilerle ikinci kez ilk 11'de boy gösteren Serdar, 80. dakikada golünü atmayı başardı.

NOVAK'TAN CENTİLMEN DAVRANIŞ

Fenerbahçe'nin Çek savunma oyuncusu Filip Novak, centilmence bir davranışa imza attı. 27. dakikada hakem Halil Umut Meler, elle oynama gerekçesiyle Fenerbahçe lehine serbest vuruş verdi. Hakemi uyaran Novak, kendisinin eliyle topa temas ettiğini söyleyerek kararı düzelttirdi.

Kadıköy'de "Yönetim istifa" sesleri ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.