Ali Koç istifa edecek mi? Kadıköy'de istifa korosu haftalardır susmuyor...

Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir'i konuk ettiği karşılaşmada sarı-lacivertli taraftarlar, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulunu istifaya davet etti. Taraftarlar uzun süre ıslıklarla başkan Koç ve yönetimini protesto ederken, karşılaşmanın ardından da tepkiler devam etti. Sarı-lacivertli ekipte Pelkas yuhalanırken, Crespo alkışlandı.

Fenerbahçe'nin evinde Medipol Başakşehir'e 0-1 mağlup olduğu maçın 60. dakikasından itibaren sarı-lacivertli tribünlerden istifa sesleri yükseldi.

Taraftarlar Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a tepki göstererek, tribünlerden, ‘Söylesene Ali Başkan bu takım niye oynamıyor’ tezahüratlarında bulundu. Haftalardır susmayan istifa korosu bu kez daha gür sesle söyledi..

Kadıköy'de Yunan futbolcusu Pelkas ıslıklandı... 65. dakikada yerini Enner Valencia’ya bırakan 27 yaşında orta saha, oyundan çıkarken taraftarların ıslıklı tepkisine maruz kaldı.

Fenerbahçe’nin, Medipol Başakşehir ile oynadığı karşılaşmanın 24. dakikasında sarı kart gören Crespo, cezalı duruma düştü. Portekizli oyuncu, ligin 25. haftasındaki Giresunspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

SADECE BAŞAKŞEHİR'E GOL ATAMADI

Fenerbahçe, sezon boyunca sadece Başakşehir’e gol atamadı. 19 Eylül’de Başakşehir’e 2-0 mağlup olan sarı-lacivertliler daha sonra oynayan haftalarda kaybetse dahi gol kaydederken, 24. haftada yine bir Başakşehir mücadelesini gol atamadan tamamladı.

FENERBAHÇE'DEN TURKOVAC'A DESTEK

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir maçında TURKOVAC'a destek verdi.

Süper Lig'de yer alan 15'e yakın ekip, TURKOVAC ve aşı farkındalığı oluşturmak için forma reklam alanlarında yer ayırdı. Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ile oynadığı karşılaşmaya göğsünde TURKOVAC yazılı forma ile çıktı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Fenerbahçe'ye teşekkür etti.

 

Ali Koç istifa edecek mi? Kadıköy'de istifa korosu haftalardır susmuyor... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.