Ali Koç, GFB'den alıp 15 liraya öğrencilere açtı!

Fenerbahçe'nin 37. başkanı Ali Koç, ilk icraatını dün gece yaptı. Koç, Fenerbahçe Doğuş'un, Tofaş ile yapacağı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi final serisinde Ülker Arena'da oynanacak maçlarda iki bloğu sadece öğrencilere ayırdı. Bu bölümden öğrenci kimliği ile bilet alacak gençler sadece 15 lira ödeyecek...

Fenerbahçe'nin bu akşam oynayacağı final maçı öncesinde, resmi hesaptan gece geç saatlerde bir paylaşım yapıldı...

Yapılan duyuruda, "Ülker Arena'da oynanacak final serisi maçlarında 417-418 numaralı bloklarda bilet satışı yalnızca ana gişeden ve öğrenci kimliği ibrazıyla “kişi başı bir bilet” olacak şekilde yapılacaktır. Bu bloklar için bilet fiyatı 15 TL’dir ve koltuk düzeni olmayacaktır." ifadeleri kullanıldı.

MAZBATADAN SONRA ARENA
Bu bloklarda Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen Anadolu GFB taraftar grubu maçları takip ediyordu...

Taraftara açık gerçekleşecek törenle bugün mazbatasını alacak olan Ali Koç, akşam da 21:00'da TOFAŞ ile oynanacak final serisinin ilk maçına gidecek.

Sarı-Lacivertli takımda kulüp başkanı olarak ilk resmi maçına çıkacak olan Koç'un, maç öncesi Obradovic'in yanına giderek başarı dileklerinde bulunacağı öğrenildi..

Ali Koç, GFB'den alıp 15 liraya öğrencilere açtı! ile ilgili etiketler Ali Koç Öğrenci bilet ülker arena fenerbahçe doğuş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.