Ali Koç açıkladı! Fenerbahçe'de ligden çekilme ile ilgili son karar verildi...

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurulda açıklamalarda bulundu. Ülker Stadı'nda düzenlenen toplantıda açılış konuşmasının ardından sahneye gelen Başkan Koç, ligden çekilme konusuyla ilgili son kararı verdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurulda açıklamalarda bulundu.

Ülker Stadı'nda düzenlenen toplantıda açılış konuşmasının ardından sahneye gelen Başkan Koç, ligden çekilme konusuyla ilgili son kararı verdi.

''BU OPSİYONU 3 AY SONRAKİ GENEL KURUL'A KADAR MASADAN KALDIRIYORUZ''

"Yaptığımız bütün görüşmelerde en az tercih edilen opsiyon, ligden çekilme olarak ifade edildi. Buradaki sebep ne hukuk taraf ne sportif taraf. Bu opsiyonu 3 ay sonraki Genel Kurul'a kadar masadan kaldırıyoruz."

"2 NİSAN AKŞAMINDAYIZ, TEKRAR ÇAĞRI YAPIYORUM''

"Taraftarlarımıza '2 Nisan akşamına kadar Şanlıurfa için plan yapmayın.' dedim. 2 Nisan akşamındayız, tekrar çağrı yapıyorum. Lütfen plan yapmayın, bilet rezerve etmeyin."

"İKI OPSİYONUMUZ VAR, BİRİ SÜPER KUPA MAÇINA HİÇ ÇIKMAMAK''

"İki opsiyonumuz var, biri Süper Kupa maçına hiç çıkmamak birisi ise U19 ile çıkmak. Yaptığımız görüşmelerde radikal bir karar alınacaksa Süper Kupa ile başlanmalı dendi. Ben buna arkadaşlarımla beraber sonuna kadar katılıyorum. İlkesel sebeplerle katılıyorum. Ülke puanı, vatan millet sakarya diyeceksin, helal olsun diyeceksin, ondan sonra da 'rakibiniz kabul etmedi' diyeceksin."

''MALİ AÇIDAN ÇOK BÜYÜK BİR BEDELİ VAR MI, BİLMİYORUZ''

"Bir karar vermeliyiz, Süper Kupa maçına hiç çıkmama veya U19'la çıkma. Süper Kupa'ya çıkmazsan Türkiye Kupası ve Süper Kupa'ya katılamama. Yöneticilere 1-3 yıl hak mahrumiyeti, bizi yakalamışken bırakmazlar. Mali açıdan çok büyük bir bedeli var mı, bilmiyoruz. Geliri yok, onu biliyoruz. Bütün organizasyon için yapılan masrafları karşılamak zorundayız."

"SAHAYA ÇIKIN, NE YAPACAKSANIZ YAPIN VE ŞAMPİYONLUĞU BİZE GETİRİN''

"Maçlara da U-19'la çıkmanın bir esprisi yok. O yüzden Dzeko'ya, Tadic'e, Mert Hakan'a sesleniyorum: Sahaya çıkın, ne yapacaksanız yapın ve şampiyonluğu bize getirin."

''LİGDEN ÇEKİLME, BU SEZONUN TÜM EMEKLERİNİ ÇÖPE ATMAK OLUR''

"Şampiyonluk şansımız devam ederken, yılmadan sonuna kadar mücadele edip, meydanı boş bırakmayalım, ligde kalan maçlara genç takım ile çıkalım. Ligden çekilmeyi sezon sonunda bir kez daha değerlendirelim. Ligden çekilme, bu sezonun tüm emeklerini çöpe atmak olur. En kararlı adımları atalım, ligden çekilelim. Buna mukabil yine bir görüş, en kararlı adımları atalım, ligden çekilme dahil olacaksa da en son adım olmalı"

''FUTBOL FAALİYETLERİNİ ASKIYA ALMAYI ŞU ANDA HİÇ DEĞERLENDİRMİYORUZ"

"Bu görüş çok ağır bastı, ligden çekileceğimizi faaliyetleri donduralım. Benzer sorunları yaşamaya devam edeceğiz diyenler oldu. Lige genç takımla devam edelim, Süper Kupa ve Avrupa'ya A takımla çıkalım görüşü oldu. Şimdi bizim görüşümüz, bu konuyla ilgili, futbol faaliyetlerini askıya almayı şu anda hiç değerlendirmiyoruz"

Ali Koç açıkladı! Fenerbahçe'de ligden çekilme ile ilgili son karar verildi... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Süper Lig Trendyol Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.