Aleyna Tilki'nin ağlama videosunu izle! Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman ayrıldı mı?

Aleyna Tilki'nin ağlaması videosu gündeme oturdu. Gözyaşlarına boğulan Tilki çektiği videoyu takipçileriyle paylaştı. Aynı zamanda Twitter hesabından Emrah Karaduman'ı etiketleyerek attığı tweetler ayrıldılar mı sorusunu gündeme getirdi. İşte Aleyna Tilki'nin ağlama videosunu izle! Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman ayrıldı mı? Detaylar haberimizde...

Aleyna Tilki'nin ağlama videosunu izle! Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Tilki'nin gözyaşları içinde olduğu videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Herkes neler olduğunu merak ediyor. İşte Aleyna Tilki'nin ağlama videosunu izle! Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman ayrıldı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Aleyna Tilki'nin ağlama videosunu izle! Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman ayrıldı mı?

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, yine çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Sevgilisi Emrah Karaduman'dan ayrılan Aleyna Tilki, ağlayarak sitem ettiği anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

 AĞLAYARAK SİTEM ETTİ

Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki paylaşımında "Bu güne kadar halk ne istediyse onu yaptım. Kalbim neye izin verdiyse onu yaptım. Ama bu günden sonra sadece kendim için bir şey yapmaya karar verdim." dedi. Tilki sosyal medya paylaşımına, "İlk defa bu kadar samimi davranıyorum." notunu ekledi.

"EMRAH KARADUMAN'DAN MI AYRILDIN?"

Aleyna Tilki'nin paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı. Tilki'nin bir takipçisi,"Aleyna ne oldu sana böyle yoksa sevgilinden mi ayrıldın" yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Emrah Karaduman'dan mı ayrıldın?" yorumunu yaptı.

İşte Aleyna Tilki'den çok konuşulacak paylaşımlar;

Aleyna Tilki'nin ağlama videosunu izle! Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman ayrıldı mı? - Resim : 2

Aleyna Tilki'nin ağlama videosunu izle! Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman ayrıldı mı? - Resim : 3

Aleyna Tilki'nin ağlama videosunu izle! Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman ayrıldı mı? - Resim : 4

Aleyna Tilki'nin ağlama videosunu izle! Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman ayrıldı mı? - Resim : 5

ALEYNA TİLKİ

Aleyna Tilki 28 Mart 2000'de doğdu. Ağustos 2016'da "Cevapsız Çınlama" single'ı ile Türkiye'de ses getiren bir çıkış yakalayarak tanındı.

Aleyna Tilki, 28 Mart 2000'de Of, Trabzonlu bir anne ve Konyalı bir babanın çocuğu olarak Konya'da dünyaya geldi. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmasıyla ilk kez televizyonlarda görüldü. Ağustos 2016'da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın "Cevapsız Çınlama" adlı single'ında vokal olarak yer aldı. Single'ın YouTube'da yayınlanan klibi 2016'da Türkiye'de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 300 milyondan fazla izlendi.Böylece en çok izlenen Türkçe şarkı klibi unvanını yakaladı. Şarkı ise MusicTopTR Resmî Listesi'nde 2 numaraya kadar yükseldi.Tilki, Temmuz 2017'de ilk solo single'ı "Sen Olsan Bari"yi yayımladı ve Türkiye'de aynı listede 1 numara oldu.

SİNGLE'LAR

"Cevapsız Çınlama" (2016) - Türkiye'de
"Sen Olsan Bari" (2017)

TELEVİZYON

Yetenek Sizsiniz Türkiye (2014)
Video klip
"Cevapsız Çınlama" (2016)
"Sen Olsan Bari" (2017)
Reklam
Fuse Tea

Aleyna Tilki'nin ağlama videosunu izle! Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Emrah Karaduman ağlama videosu izle
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.