Alev ile Abdullah'ın aşkı alay konusu oldu! Arka fonda çalan şarkı ise sosyal medya kullanıcılarının diline düştü

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin dün akşam ekrana gelen bölümünde Abdullah'ın Alev'i düşündüğü sahnede arka fonda çalan şarkı ile sahne arasındaki uyum sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Sosyal medya kullanıcıları Alev ile Abdullah aşkını tiye aldı.

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin dün akşam ekrana gelen bölümünde Abdullah'ın Alev'i düşündüğü sahnede arka fonda Mert Demir'in 'Ateşe Düştüm' adlı şarkısı çalınca X platformu yıkıldı. 

ABDULLAH İLE ALEV AŞKI SOSYAL MEDYA KULLANICILARININ ALAY KONUSU OLDU!

Arka fonda çalan şarkı ve sahne arasında uyum sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Sahneyi izleyen sosyal medya kullanıcıları ''Ateşe Düştüm' şarkısının sözlerinin yazıldıgı kalem bile Apo ve Alev'in fonunda çalıncağını bilse yazmaktan vazgeçerdi'', ''O imkansız çocukla olsak nasıl olurduk diye düşünürken gece 3 suları kurduğum senaryo ve açtığım şarkının uyumu'' şeklinde yorumlar yaparak Abdullah ile Alev arasındaki aşkı tiye aldı.

 

Alev ile Abdullah'ın aşkı alay konusu oldu! Arka fonda çalan şarkı ise sosyal medya kullanıcılarının diline düştü ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.