ALES sınav giriş belgesi nasıl alınır? Sınava nerede gireceğim?

2020 ALES sınav giriş belgesi dökümü nasıl alınır? ALES sınava nerede gireceğim? ALES puanı ile kariyerine kaldığı yerden devam etmek isteyecek adaylar için sınav giriş belgeleri 6 Ağustos tarihinden itibaren yayınlanmaya başladı. Peki, ALES sınav yeri nasıl öğrenilir?

ALES 2020 sınavı için geri sayım başladı. 16 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan ALES sınavı öncesinde ÖSYM tarafından sınav giriş belgeleri adayların erişimine açıldı. ALES sınav giriş belgesi nasıl alınır? ALES sınava nerede gireceğim? ALES sınav yeri nasıl öğrenilir?

2020 ALES SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA

ÖSYM, ALES sınav giriş belgeleri adayların erişime açıldı. 16 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan ALES sınavı öncesinde adaylar sınava nerede gireceklerini 6 Ağustos tarihinden itibaren öğrenmeye başladı.

16 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan ALES sınavı sonuçları 7 Eylül gününde ilan edilecek. ALES/2 sınavına başvurular ise 1-12 Ekim 2020 tarihleri arasında alınacak.

ALES SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren belgelerini, ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilecek.

2020-ALES/1 adayları, sınav günü saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

ALES sınav giriş belgesi nasıl alınır? Sınava nerede gireceğim? ile ilgili etiketler ALES ALES 2020 ALES sınav giriş belgesi ALES sınav yeri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.