Aldatmak dizisinin 37. bölüm fragmanına damgasını vuran sahne! ''Ben senin kızın değil miyim anne?''

ATV'de yayınlanan Aldatmak dizisinin 37. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmana Oylum'un Guzide ve Tarık'ın öz kızı olmadığı gerçeği damgasını vurdu. Bu gerçek karşısında Guzide, Tarık, Ozan ve Oylum neye uğradıklarını şaşırdı. Peki, Aldatmak'ın 21 Eylül Perşembe günü ekrana gelecek 37. bölümünde neler yaşanacak? İşte diziyle ilgili tüm detaylar...

ATV'de yayınlanan fenomen dizi Aldatmak yeni sezona gümbür gümbür başladı. Sezonun 14 Eylül'de yayınlanan ilk bölümünde izleyicilerde heyecan yaratan sahneler yer aldı. Bu çerçevede Aldatmak dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Aldatmak dizisinin 37. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Aldatmak dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Yenersoy ailesi öğrendikleri acı gerçek karşısında ne yapacak? İşte Aldatmak dizisinin yeni bölümünde ekrana gelecek merak uyandıran sahneler...

Aldatmak dizisinin 37. bölüm fragmanına damgasını vuran sahne! ''Ben senin kızın değil miyim anne?''

Aldatmak dizisinin 37. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmana Oylum'un Guzide ve Tarık'ın öz kızı olmadığı gerçeği damgasını vurdu. Bu gerçek karşısında Guzide, Tarık, Ozan ve Oylum neye uğradıklarını şaşırdı. 

Oylum'un gerçek annesi olmadığını öğrenen ve şaşkına dönen Guzide, doktora "Siz bize kızımızın, kızımız olmadığını mı söylüyorsunuz?" diyerek duyduklarına inanmaya çalıştı. Tarık, Guzide'ye ''Oylum'u öz kızınız gibi kabul edin, bağrınıza basın, geri unutun diyor'' dedi.

Aldatmak dizisinin 37. bölüm fragmanına damgasını vuran sahne! ''Ben senin kızın değil miyim anne?'' - Resim : 2

Silahla vurulan Behram'ın acılı annesi Mualla, Oylum'a ''Sen ne hakla benim oğlumun ölmesine karar veriyorsun. Sen git önce öz babanın kim olduğunu öğren'' diyerek öfke kustu.

Aldatmak dizisinin 37. bölüm fragmanına damgasını vuran sahne! ''Ben senin kızın değil miyim anne?'' - Resim : 3

Guzide, ''Tarıkcığım neden benden bu kadar nefret ediyorsun?'' derken Ozan, ''Benim kardeşim Oylum, ben başka kardeş istemiyorum'' diyerek isyan etti.

Aldatmak dizisinin 37. bölüm fragmanına damgasını vuran sahne! ''Ben senin kızın değil miyim anne?'' - Resim : 4

Oylum, hüngür hüngür ağlayarak Guzide'ye ''Değil miyim senin kızın ben?'' dedi. O anlar fragmana damgasını vurdu. Aldatmak 37. bölümü ile 21 Eylül Perşembe günü izleyicilerin karşısında olacak.

Aldatmak dizisinin 37. bölüm fragmanına damgasını vuran sahne! ''Ben senin kızın değil miyim anne?'' - Resim : 5

Aldatmak dizisinin 37. bölüm fragmanına damgasını vuran sahne! ''Ben senin kızın değil miyim anne?'' ile ilgili etiketler Aldatmak
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.