Alanyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Giresunspor beraberliğini değerlendirdi: Kazanabileceğimiz maçtan bir puanla ayrıldık...

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Bitexen Giresunspor ile 2-2 berabere kalan Corendon Alanyaspor'da teknik direktör Ersun Yanal, kazanabileceğimiz bir maçtan bir puanla ayrıldıklarını söyledi.

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, dış saha performansıyla ilgili bir kırılmanın yaşanması gerektiğini düşünüyorum dedi.

''KAZANABİLECEĞİMİZ BİR MAÇTAN BİR PUANLA AYRILDIK''

Kazanabilecekleri bir maçtan bir puanla ayrıldıklarını ifade eden Yanal "Giresun'da kazanmak istiyorduk, onlar da 9 maçtır kazanamıyordu. 2-0'dan sonra onların yapabilecekleri defansif hatalardan da faydalanabilirdik. O fırsatları da yakaladık. Sonuçta puanlar paylaşıldı. Bu dış saha performansıyla ilgili bir kırılmanın yaşanması gerektiğini düşünüyorum. Oyuncularımız bunu yapabilecek kaliteye sahip." ifadelerini kullandı.

Kulüpler Birliği Vakfının toplantısıyla ilgili de Yanal, şu değerlendirmede bulundu:

"Gerçeği kayıtlardan silemezsiniz. Yok sayamazsınız. Tahkim Kurulunun buna benzer kararları var. Ben gerçekleşen bir olayın, yok edilmesi, yok sayılmasının doğru olduğunu düşünmüyorum. Oynanmış, oynanmıştır. Kayda geçti. Kayda geçenleri, kayıttan nasıl sileceğiz?"

 

Alanyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Giresunspor beraberliğini değerlendirdi: Kazanabileceğimiz maçtan bir puanla ayrıldık... ile ilgili etiketler Süper Lig Spor Toto Süper Lig Ersun Yanal Giresunspor Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.