Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman?

Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman? Süper Lig'in 30. haftasında büyük bir heyecan yaşanacak. Şampiyonluk yarışında ve küme düşme hattında bütün takımların puan kaybetmeye tahammülü yok. Peki, Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Alanyaspor Galatasaray maçı saat kaçta, ne zaman? Süper Lig'in 30. haftasında lider Galatasaray, Alanyaspor deplasmana gidiyor. Bu maçın öncesinde deplasman ekibi 19 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Ev sahibi ise, 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 15 mağlubiyeti var. Peki, Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman?

ALANYASPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, Alanyaspor deplasmanına konuk oluyor. 21 Nisan Cumartesi günü oynanacak karşılaşma 19:00'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından yayınlanacak.

Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman? - Resim : 2

GALATASARAY NAGATOMO'YU TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Inter'in devre arasında Galatasaray'a kiraladığı Yuto Nagatomo'nun fiyatında yeni gelişmeler yaşanıyor.Nagatomo'nun menajerliğini üstlenen Federico Pastorello'nun Inter tesislerinde sportif direktör Piero Ausilio ile görüştüğü iddia edildi.

Yıllardır kaliteli sol bek hasreti çeken Galatasaray'da Yuto Nagatomo'nun başarılı performansı sonrası Fatih Terim'in sezon sonunda Japon futbolcunun kalıcı olarak Galatasaray'a katılmasını istediği belirtilirken, oyuncunun kulübü Inter de Nagatomo'yu satmaya sıcak bakıyor.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre İtalyanlar, Nagatomo'nun 2019 Haziran ayında bitecek olan sözleşmesini yenilemeyi düşünmüyor.

İddialara göre, Inter Nagatomo'yu elden çıkarmak için 6-7 milyon Euro arası bir ücret talep ediyor, Galatasaray ise 2 milyon Euro civarında bir bonservis ödeyerek transferi bitirmeyi planlıyor.

Sarı-kırmızılı takım 31 yaşındaki futbolcuyu devre arasında 700 bin Euro kiralama ücreti ile geçici olarak transfer etti. Nagatomo ise Galatasaray'dan 850 bin Euro net ücret kazanıyor.

Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman? - Resim : 3

MARİANO PİŞMANLIĞI

Galatasaray'ın Sevilla’dan 4.5 milyon Euro’ya transfer ettiği Mariano, ligde 24 maçta 2 gol ve 5 asistle 7 kez skora katkı sağladı. Sevilla’nın 32 yaşındaki Mariano’nun yerine 5 milyon Euro’ya Lille’den aldığı Corchia ise bekleneni veremedi.

Galatasaray'ın sezon başında Sevilla'dan bonuslarla birlikte 4.5 milyon Euro'ya transfer ettiği Mariano, gösterdiği performansla adeta taraftarın sevgilisi oldu.

Habertürk'ün haberine göre; Başakşehir maçında sezonun en kritik gollerinden birine de imza atan Brezilyalı sağ bek, ligde 24 maçta 2 gol ve 5 asistle 7 kez skora katkı sağladı. Sevilla'nın 32 yaşındaki Mariano'nun yerine 5 milyon Euro'ya Lille'den aldığı Sebastien Corchia ise hayal kırıklığı yarattı.

Yeni takımıyla bir türlü istikrarı yakalayamayan, sakatlıklarla da boğuşan 28 yaşındaki futbolcu, ligde sadece 12 maça çıktı ve 1 asist yapabildi.

Mariano'nun attığı müthiş gol birçok ülkede sosyal medya hesaplarından paylaşılırken, eski oyuncularının performansını ayakta alkışlayan İspanyollar'ın, "Bu adamı neden sattık!" şeklindeki yorumları dikkat çekti.

KUPADA ÇEYREK FİNAL

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında yarın saat 20.30'da Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray'a rakip olacak Teleset Mobilya Akhisarspor'da teknik direktör Okan Buruk, Süper Lig lideri rakiplerini eleyebileceklerini söyledi.

Kupada tarihinde ilk kez finalin kapısına kadar gelip 27 Şubat'ta ev sahibi olduğu yarı finalin ilk maçını 2-1 kaybeden Akhisar, yoluna devam edebilmek için deplasmanda rövanşı en az 2 fark veya 2 golden fazla atacağı tek farklı skorlarla kazanmak zorunda. Akhisar'ın 2-1'lik galibiyeti halinde maç uzatmaya gidecek. Galatasaray, 1-0'lık mağlubiyet ile her türlü galibiyet ve beraberlikte adını finale yazdıracak. Finale çıkan taraf, Beşiktaş-Fenerbahçe eşleşmesinin galibiyle kupa için Diyarbakır'da karşı karşıya gelecek.

"İKİNCİ MAÇTAKİ SÜRPRİZLERİ ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GÖRDÜK"

İlk maçtaki skorun dezavantaj olduğunu ancak kupada özellikle ikinci maçlarda geri dönüşler yaşanabildiğini belirten Okan Buruk, "Kendi sahamızda ilk maçta avantaj yakalamak istiyorduk. Öne de geçtik, gol yemeden elde edeceğimiz bir galibiyet bizi rövanşa çok daha avantajlı götürecekti. 2-1'lik iç saha mağlubiyeti büyük bir dezavantaj ama futbolun içinde her şey var. Buna inanarak ve bunu düşünerek sahaya çıkacağız. Son haftalarda rövanşlardaki sürpriz sonuçları özellikle Şampiyonlar Ligi eşleşmelerinde gördük. Kazanmak için deplasmanda elimizden geleni yapacağız. Tabi işimizin zor olduğunu da biliyoruz, iyi bir takıma karşı oynayacağız" dedi.

"KUPADA BAZI OYUNCULARIMIZI DİNLENDİRECEĞİZ"

Galatasaray'ın çok geniş bir kadroya sahip olduğunu, sahaya alternatif bir 11 sürmelerini beklediğini dile getiren Buruk, "Biz de kupada bazı oyuncularımızı dinlendireceğiz. İki kulvarda da yolumuza devam etmek istiyoruz. Ligde pazar günü evimizde oynayacağımız Göztepe maçı da bizim için büyük önem taşıyor. İki maçı da kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Akhisarspor'da sakatlığı süren Soner ve dün annesini kaybeden Olcan Adın, Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. Yeşil-siyahlı kafile, bugün öğlen Balıkesir'de Olcan'ın annesi Aysel Adın'ın cenaze namazına katıldıktan sonra İstanbul'a geçecek. Teknik direktör Okan Buruk, tecrübeli futbolcuya baş sağlığı diledi.

Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Alanyaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.