Alaattin Çakıcı kimdir? Yaptığı açıklama nedir?

Son olarak MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hastanede ziyaretiyle gündeme gelen suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın Karar gazetesi yazarlarını hedef alan açıklaması gündemde konuşulan konular arasında yer aldı. Peki Alaattin Çakıcı kimdir? Yaptığı açıklama nedir? Detaylar haberimizde...

Alaattin Çakıcı kimdir? Organize suç örgütü liderliğinden hükümlü Alaattin Çakıcı, Karar gazetesi yazarlarını hedef alan açıklaması sonrası gündem oldu. Peki Alaattin Çakıcı kimdir? Yaptığı açıklama nedir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Alaattin Çakıcı kimdir? Yaptığı açıklama nedir?

ALAATTİN ÇAKICI KİMDİR?

Alaattin Çakıcı 20 Ocak 1953’te, Trabzon’un Arsin ilçesine bağlı Fındıklı köyünde doğdu.

Alaattin Çakıcı, 17 Ağustos 1998’de Türkiye ve Avusturya polisiyle birlikte düzenlenen bir operasyonla, modacı Canan Yaka ile sanatçı Selçuk Ural’ın kızı Aslı Ural’la birlikte Fransa’nın Nice kentinde yakalandı. Çakıcı’nın üzerinden Nedim Caner adına düzenlenmiş kırmızı bir pasaport ve 17 bin dolar çıktı.

Alaattin Çakıcı kimdir? Yaptığı açıklama nedir? - Resim : 2
Organize suç örgütü liderliğinden hükümlü Alaattin Çakıcı, bir süre önce kendisinin yapmış olduğu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan açıklamalarını "Erdoğan’a küstah sözler" başlığıyla haberleştiren Karar gazetesi sahibi Mehmet Aydın ve altı gazeteciyi ölümle tehdit etti.

İbrahim Kiras’ın genel yayın yönetmeni olduğu gazetenin yazar kadrosunda Mehmet Ocaktan, Yusuf Ziya Cömert, Yıldıray Oğur, Akif Beki, Elif Çakır ve Hakan Albayrak gibi isimler yer alıyor.

Davutoğlu’nun başbakanlığı dönemindeki başdanışmanlarından Etyen Mahçupyan da gazetenin yazarlarından.

INSTAGRAM'DAN LİSTE AÇIKLADI!

Çakıcı, kendisi adına açılmış ‘alaatincakiciresmi’ isimli Instagram hesabında yer alan ve daha sonra silinen imzalı mesajında, “Ömrümde zarar vereceğim adama hep önceden haber verdim!” diyerek gazetecilerin açık isimlerini vererek tehdit etti.

Çakıcı mesajında, “Türkiye ve yurt dışındaki bütün sevenlerimce görüldükleri yerde kesinlikle cezalandırılacaktır. İşte sevenlerim ‘Abi vur de ölelim, öl de ölelim’ diyenlere, kim beni seviyorsa çağrımdır. Görevlerini yerine getirsinler.” ifadelerini kullandı.

Alaattin Çakıcı kimdir? Yaptığı açıklama nedir? - Resim : 3

Alaattin Çakıcı kimdir? Yaptığı açıklama nedir? ile ilgili etiketler Alaattin Çakıcı kimdir Açıklama nedir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.