Al Hilal Kulübü, Djaniny Semedo için Trabzonspor'un kapısını çaldı! Fırtına en az 8 milyon Euro transfer bedeli istiyor

Abdullah Avcı'nın gelecek sezon planlarında yer alan Djaniny Semedo için Al Hilal, Trabzonspor'un kapısını çaldı. Ancak 6 milyon Euro'luk teklif, Trabzonspor yetkilileri tarafından yeterli görülmedi. Yeşil Burun Adalı forvet için devre arasından bu yana Al Hilal bekliyor. Trabzonspor yönetiminin beklentisi ise 8-10 milyon Euro arasında bir rakam. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın takımda tutmak istediği Djaniny’nin Trabzonspor’la 1 yıl kontratı kaldı.

Trabzonspor'un kadrosuna kattığı andan itibaren Arap kulüplerinin peşini bırakmadığı Djaniny Semedo için aynı coğrafyadan teklifler gelmeye devam ediyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; geçtiğimiz sezon Sharjah'ın istediği 31 yaşındaki golcü için bu sezon Al Hilal Kulübü girişimde bulundu. Ancak 6 milyon Euro'luk teklif, Trabzonspor yetkilileri tarafından yeterli görülmedi. Al Hilal cephesi ise oyuncunun menajerine fiyatı daha da yükseltebileceklerini bildirdi.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın gelecek sezon planlarında yer alan Yeşil Burun Adalı santrfor için 8 milyon Euro'nun altında bir rakamın yönetim tarafından kabul edilmeyeceği öğrenildi.

Al Hilal Kulübü, Djaniny Semedo için Trabzonspor'un kapısını çaldı! Fırtına en az 8 milyon Euro transfer bedeli istiyor

Al Hilal Kulübü, Djaniny Semedo için Trabzonspor'un kapısını çaldı! Fırtına en az 8 milyon Euro transfer bedeli istiyor ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor Abdullah Avcı al hilal Djaniny Semedo
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.