Akşener'e soruldu: Hiç mi 'Bunlar yanlış yapıyor' demediniz?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Batman ziyareti esnasında bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. CHP'nin HDP tarafından yapılan çağrıya uyarak tezkereye "hayır" oyu vermesini gündeme getiren vatandaş, "Hiç mi 'Bunlar yanlış yapıyorlar, biz bunlarla nasıl beraber oluyoruz' demediniz?" ifadelerini kullandı. Akşener, vatandaşın bu sorusuna yanıt vermedi.

Siirt ziyareti sırasında vatandaşın tepkisiyle karşılaşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sonraki durağı Batman'da da eleştirilerin hedefindeydi.

Sason ilçesinde Akşener'in yanına giden bir kişi, CHP'nin Suriye ve Irak tezkeresine "hayır" oyu vermesini gündeme getirdi.

"HİÇ Mİ 'BUNLAR YANLIŞ YAPIYOR' DEMEDİNİZ"

Akşener'e "Şu anda ittifak yaptığınız CHP zihniyeti ve HDP dünkü tezkere olayında kendilerini gösterdiler. Hiç mi burada canınızı sıkan, 'bunlar yanlış yapıyorlar, biz bunlarla nasıl yol yürüyebiliyoruz' demediniz?" sorusunu yönelten vatandaş, yanıtsız kaldı.

AKŞENER CEVAP VERMEDİ, İYİ PARTİLİLER VATANDAŞI ENGELLEDİ

Akşener, cevap vermeden bölgeden ayrılırken, İYİ Partililerin de vatandaşı engellemeye çalıştığı görüldü.

Akşener'e soruldu: Hiç mi 'Bunlar yanlış yapıyor' demediniz? ile ilgili etiketler Meral Akşener CHP İYİ Parti tezkere
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.