Kabine yarın toplanacak! Masada öğretmen atamaları, terörle mücadele ve fahiş fiyatlar var

Yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Külliye'de Kabine Toplantısı yapılacak. Toplantıda konuşulacak maddeler arasında ise öğretmen atamaları, terörle mücadele, İsrail'in katliamları ve fahiş fiyatlarla ilgili düzenlemeler yer alacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 6 Mayıs Pazartesi günü Cumhurbaşkanlığı kabinesini toplayacak. Kabine gündeminde terörle mücadeleden ekonomiye kadar birçok önemli başlık var. Kabine gündeminde yer alan en önemli madde ise öğretmen atamaları olacak.

ÖĞRETMEN SAYISI VE BRANŞ DAĞILIMI AÇIKLANACAK

On binlerce öğretmen adayının gözü de Beştepe'de olacak. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından atanacak öğretmen sayısı ve branş dağılımını açıklayacak.

İSRAİL'İN KATLİAMI VE BÖLGEDE ARTAN GELİRİM

İsrail'in katliamı ve bölgede artan gerilimi yakından takip eden Türkiye, kalıcı barış için diplomatik temaslarını hızlandırdı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan kabine üyelerini bilgilendirecek.

IRAK'IN KUZEYİNE OPERASYON!

Toplantının bir diğer konusu sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları olacak. Özellikle Irak'ın kuzeyindeki terörle mücadele operasyonlarının bu yaz döneminde genişletilmesi planlanıyor. Bu kapsamda değerlendirme yapılacak.

Kalkınma Yolu Projesi'ndeki son durum da masada olacak...

FAHİŞ FİYAT VE ENFLASYONLA MÜCADELE

Fahiş fiyatla ve enflasyonla mücadele Kabine'nin öncelikli gündeminde yer alıyor. Enflasyonu tek haneye indirme hedefi doğrultusunda atılan adımlar ele alınacak.

 

 

Kabine yarın toplanacak! Masada öğretmen atamaları, terörle mücadele ve fahiş fiyatlar var ile ilgili etiketler Kabine toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

İşçi maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel içki ısmarladı!

İşçi maaşlarını ödeyememesiyle gündeme gelen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, katıldığı bir eğlence programında herkese içki ısmarladı.