Akşener, olaylı toplantının perde arkasını anlattı: "Kemal Kılıçdaroğlu kabul etmedi ve hiddetlenip masadan kalktı"

6'lı masanın son toplantısının ardından ertesi gün İYİ Parti lideri Meral Akşener, sert açıklamalar yaparak masadan ayrıldığını açıklamıştı. Millet İttifakı'nın son toplantısında yaşananları Gazeteci Candaş Tolga Işık, Meral Akşener'e sordu ve detayları anlattı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in olaylı sözlerin ardından 6'lı masadan ayrılması şok etkisi yaratmıştı. Millet İttifakı'nın 6 liderinin birlikte görüştüğü son toplantının perde arkası da gelmeye devam ediyor. 

Gazeteci Candaş Tolga Işık, İYİ Parti lideri Meral Akşener ile konuştuğunu ve son 6'lı masa toplantısında yaşananları sorduğu açıkladı. Işık, Meral Akşener'in 6'lı masanın olaylı toplantısında yaşananları anlattığı sözleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Candaş Tolga Işık'ın iddiasına göre Meral Akşener'in anlattıkları arasında oldukça dikkat çeken ifadeler var. Bunlardan birisi de Meral Akşener'in cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi için bir kamuoyu araştırması yapılmasını istemesi ve buna sinirlenen Kemal Kılıçdaroğlu'nun hiddetlenip ayağa kalkması.

İşte yaşananlar:

'BENİM DIŞIMDAKİ HERKESLE KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞI İÇİN GÖRÜŞÜLMÜŞ'

"O güne kadar hiçbir şekilde Kemal Bey ya da başkası cb adayı ismi konuşulmamıştı. O gün masaya oturduk. Baktım ki benim dışımdaki herkesle Sn. Kılıçdaroğlu'nun adaylığı görüşülmüş, anlaşılmış. Söz en son bana gelene kadar herkes Kemal Bey'in adaylığını dile getirdi.

'ÖNERİME HİDDETLENİP AYAĞA KALKTI'

"Ama isterseniz bir kamuoyu araştırması yapalım ona göre hareket edelim dedim. Sn Kılıçdaroğlu kabul etmedi bu önerime hiddetlenip ayağa kalktı. Kendi adaylığının bugün ortak bir yazılı açıklamayla duyurulmasını talep etti. Ben de partime sormadan böyle bir karar veremem dedim. Siz imzalamayın o zaman biz imzalarız duyururuz deyince ben masadan kalkayım o halde dedim. Siz bilirsiniz dedi. Ali Bey ve Ahmet Bey tansiyonu düşürmek için araya girdi. Ve aday isminde değil ama adaylık konusunda bir mutabakata varıldığına dair bir metne imza atıldı"

 

Akşener, olaylı toplantının perde arkasını anlattı: "Kemal Kılıçdaroğlu kabul etmedi ve hiddetlenip masadan kalktı" ile ilgili etiketler Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu 6'lı Masa
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.