Akşener nereye koşuyor? Atatürkçü-milliyetçiler dışarı, liberaller-HDP destekçileri içeri!

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, İYİ Parti’li Yavuz Ağıralioğlu’nun ibretlik ‘U dönüşü’nü, İYİ Parti yönetimini değiştiren Meral Akşener'in amacını ve 6’lı masanın gerçek planını masaya yatırdı.

"HDP'NİN KAPRİSLERİYLE YÖNETİLECEK BİR DEVLET MİYİZ BİZ?"

Nedim Şener, "Mesele Ağıralioğlu değil, mesele memleket. HDP’nin kaprisleriyle yönetilecek bir devlet miyiz biz? Görevden alınmasının PKK ve FETÖ’yü sevindirdiğini söylüyor, bir gün sonra, ‘Siz HDP’yi dert etmeyin, yeter ki Erdoğan gitsin’ siyasetine dönüyor.

"BABACAN, KUMPAS MAĞDURLARINI YENİDEN YARGILAYACAĞINI SÖYLÜYOR. KILIÇDAROĞLU, ALİ TATAR'IN AİLESİNİ ZİYARET EDİYOR. TİYATROYA BAK"

"Babacan, kumpas mağdurlarını yeniden yargılayacağını söylüyor. Kılıçdaroğlu, Ali Tatar’ın ailesini ziyaret ediyor. Tiyatroya bak! Onlar da ’Ali’yi mezardan çıkarıp yargılayacak mısınız?’ diye sormuyor." ifadelerini kullandı.

"PARTİNİZE YÜZDE BİR BİLE OLMAYAN LİBERALLERİ DOLDURMAYA DEVAM EDİN"

Mete Yarar, "İkna edilmesi gerekenler liberaller, kumpaslara destek verenler değil, Atatürkçüler, milliyetçiler. Onları dönüştürmeye çalışıyorlar. Partinize yüzde bir bile olmayan liberalleri doldurmaya devam edin. Büyük kitle olan Atatürkçüler ve milliyetçiler nasıl oldu da ihmal edilebilecek kadar umursanmaz hale geldi?" sözlerini kullandı.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Akşener nereye koşuyor? Atatürkçü-milliyetçiler dışarı, liberaller-HDP destekçileri içeri! ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına İYİ Parti Yavuz Ağıralioğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.