Akrep dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncuları kimler?

Akrep dizisi ne zaman başlıyor merak ediliyor. Star TV'nin yeni dizisi Akrep yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların yer alacağı Akrep dizisi kadrosunda kimler var?

Akrep dizisi ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı haberimizde. Başrollerinde Demet Akbağ'ın rol aldığı Akrep dizisi oyuncuları kimler?

AKREP DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Star'da ekrana gelecek olan Akrep dizisinin ilk tanıtım videosu yayınlandı. Akrep dizi ilk olarak Şahmeran adıyla planlandı ama sonradan Akrep isminde karar kılınan yeni dizi yakında Star Tv'den yayınlanacak. Peki Akrep dizisi konusu nedir? Akrep ne zaman başlıyor? Oyuncuları kim? Nerede çekiliyor? Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim'in yer aldığı Akrep dizisi hakkında detaylar...

AKREP DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Star'da yayınlanacak olan yeni dizi 'Akrep'in merak uyandıran ilk tanıtımı yayınlandı. Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim'in yer aldığı dizide; geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesi ekrana gelecek.

Yapımını, 1441 Production adına İrfan Şahin'in üstlendiği dizinin yönetmenliğini Gökçen Usta üstleniyor.Dizinin senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor.

Akrep dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler Star TV akrep
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.