Akıncı dizisi nerede çekiliyor? Kuzguncuk nereye bağlı?

ATV ekranlarının yeni dizilerinden Akıncı’nın bölümlerinin nerede çekildiği araştırılmakta. Oldukça farklı bir yapım ile izleyenlerin karşısına çıkacak olan Akıncı dizisinin iç ve dış çekimlerinin nerede ve hangi ilde yapıldığı gündem haline geldi.

ATV ekranlarında 1 Ocak Cuma günü ilk bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Akıncı dizisi şimdiden büyük bir kitleyi de peşinde sürüklemeye devam ediyor. Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin yer aldığı Akıncı dizisinin nerede çekildiği de merak uyandırıyor.

AKINCI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İstanbul'un en sevilen bölgelerinden biri olan Kuzguncuk başta olmak üzere, İstanbul'un pek çok tarihi semtinde çekimleri devam eden Akıncı'nın aynı zamanda dizi-film sektöründe sık sık kullanılan platolarda da sahneleri yer alıyor.

Akıncı dizisi nerede çekiliyor? Kuzguncuk nereye bağlı?

Boğaziçi Köprüsü, orman, ve sahil de Beykoz’da bulunmakla beraber Akıncı dizi çekimlerinde kullanılan diğer semtler arasında ise Beşiktaş, Rumeli Hisarı ve çevresi de yer aldı.

Akıncı dizisi nerede çekiliyor? Kuzguncuk nereye bağlı? ile ilgili etiketler Akıncı Akıncı dizisi Akıncı nerede
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.