Akın Akınözü'nün set ekibine bağırdığı görüntüler ortaya çıktı! Ancak bir detay var ki...

Hercai dizisi ile üne kavuşan Akın Akınözü'nün kısa bir süre önce dizinin setinde olay çıkardığı iddia edilmişti. Set ekibine "Bağırırım ulan, artistlik yapma" diye bağırdığı görüntüler ortaya çıktı.

ATV'de yayınlanan Hercai dizisinde başrol oynayan Akın Akınözü gündemden düşmüyor. Sette olay çıkardığına dair haberler magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü ki olay daha soğumadan bu kez de görüntüler ortaya çıktı.

Mardin'de çekimleri yapılan ve ATV izleyicilerini her hafta ekran başına kilitleyen Hercai dizisinin setinde sular durulmuyor. Dizinin başrol oyuncusu Akın Akınözü'nün set ekibine bağırdığı görüntüler ortaya çıktı.

Akın Akınözü'den 'sette olay çıkardı' iddiasına cevap - Magazin Haberleri

Görüntülerde Akın Akınözü, "bağırırım ulan, artistlik yapma" diye bağırıyor. Ancak dikkat çeken bir ayrıntı sosyal medyada da dile getirildi. Buna göre görüntülerin yer aldığı videonun başı kesilmiş durumda. Akın Akınözün'nün sevenleri ise bu detayı atlamıyor.

 

 

Akın Akınözü'nün set ekibine bağırdığı görüntüler ortaya çıktı! Ancak bir detay var ki... ile ilgili etiketler ATV Akın Akınözü Hercai

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.