Akhisarspor Beşiktaş maçı ne zaman?

Akhisarspor Beşiktaş maçı ne zaman? Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ediyor. 4 haftadır liderlik koltuğunda bulunan Galatasaray dün Gençlerbirliği'ne kaybetti. Liderliği Başakşehir'e kaptıran Galatasaray, Beşiktaş'ın da iştahını artırmasına sebep oldu. Beşiktaş ise bu hafta deplasmanda Okan Buruk'un öğrencilerine konuk olacak. Taraftarlar ise bu zorlu maç ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki, Akhisarspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Akhisarspor Beşiktaş maçı saat kaçta? Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş, Akhisarspor deplasmanına konuk oluyor. Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ne mağlup olmasının ardından zirvede hesaplar iyice karıştı. Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Beşiktaş bu hafta Akhisarspor deplasmanında 3 puan için mücadele edecek. Taraftarların araştırdığı bu maçla ilgili detaylar haberimizde olacak. Peki, Akhisarspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

werMAC_NE_ZAMAN_Akhisarspor_Besiktas_mac_saat_kacta_hangi_kanalda_BJK_bu_hafta_mac_hangi_gun

AKHİSARSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş Akhisarspor deplasmanına konuk oluyor. 12 Nisan Cuma günü karşı karşıya gelecek iki takımın mücadelesi saat 20:00'de başlayacak. Bu zorlu mücadele beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

gdMAC_NE_ZAMAN_Akhisarspor_Besiktas_mac_saat_kacta_hangi_kanalda_BJK_bu_hafta_mac_hangi_gun

BEŞİKTAŞ'TA EKSİKLER DÖNÜYOR

Beşiktaş’ta Quaresma, Atiba, Tolgay ve Oğuzhan’ın cezaları sona erdi. Teknik direktör Şenol Güneş, takıma dönen 4 futbolcusu da Teleset Mobilya Akhisar maçı kadrosuna dahil edecek.

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Göztepe’yi 5-1 mağlup eden Beşiktaş’ta gözler, bu hafta oynanacak Teleset Mobilya Akhisarspor maçına çevrildi.

Göztepe karşısına cezalı Quaresma, Atiba, Tolgay ve Oğuzhan’ın yanı sıra Gökhan ve Love’dan yoksun çıkan Siyah Beyazlılar, 5-1’lik galibiyetle rahat nefes aldı.

6 as oyuncusunun yokluğunda takımının performansından memnun kalan Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Akhisar deplasmanına nasıl bir 11 ile çıkacağı merak konusu oldu.

5 maçlık cezasını tamamlayan Quaresma’nın yanı sıra, orta sahadaki 3 ismin takıma dönmesi, ilk 11’in değişmesine neden olacak.

Formaya hasret kalan Quaresma sağ kanattaki yerini alacak. Orta sahada son haftaların forma ismi Medel’in 11’de olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Güneş, Şilili oyuncunun yanında Atiba, Oğuzhan ve Tolgay’dan birini tercih edecek. Deneyimli çalıştırıcı bu 3 ismin antrenman performansına göre kararını verecek.

Hazır duruma gelecek Gökhan Gönül’ün de takımdaki yerini alması bekleniyor. Bu durumda siyah beyazlıların savunma hattı, Gökhan-Pepe-Tosic-Adriano’dan oluşacak.

Cuma günü saat 20’de oynanacak Teleset Mobilya Akhisarspor maçı, Akhisar Stadı’nda oynanacak.

MAC_NE_ZAMAN_Akhisarspor_Besiktas_mac_saat_kacta_hangi_kanalda_BJK_bu_hafta_mac_hangi_gunasfd

SÜPER LİG'DE ŞAMPİYONLUK YARIŞI SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

Spor Toto Süper Lig'de son 6 haftaya girilirken, şampiyonluk yarışında büyük bir çekişme yaşanıyor. Başakşehir, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ligi zirvede tamamlamak için kıyasıya bir yarış yaşanacak.

Spor Toto Süper Lig'de son haftalara gelirken; altta ve şampiyonluk yolunda kıyasıya bir yarış yaşanıyor. Haftayı Gençlerbirliği deplasmanında 1-0 yenik kapatan Galatasaray, liderliği Medipol Başakşehir'e kaptırdı. 28. haftanın tek kaybedeni Galatasaray olurken, diğer üç takım hanesine 3 puan yazdırdı. Galatasaray, Başkent deplasmanından puansız dönerken; 57 puanda kaldı ve 2. sıraya geriledi.

Medipol Başakşehir, maçın ikinci yarısında zaman zaman oyundan kopmasına karşın; Erol Bulut'un gelişinin ardından kimlik değiştiren Evkur Yeni Malatyaspor'u 1-0 yendi. Turuncu Lacivertliler, puanını 59 yaptı ve liderlik koltuğuna oturdu.

Beşiktaş ise eksik oyuncuların çokluğuna karşın, Göztepe karşısında gol şov yaptı ve sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı. Evinde ligde 41. maçta da yenilmeyen Siyah Beyazlılar puanını 56 yaptı ve zirve takibini sürdürdü.

Yarıştan kopmak istemeyen Fenerbahçe ise Osmanlıspor karşısında sonuca 2. yarı gitti. İlk yarıda taraftarının ıslıkladığı Sarı Lacivertliler, 2. yarıda Skrtel ve Soldado'nun golleriyle sonuca gitti. Puanını 54 yapan Fenerbahçe'nin zirveyle arasındaki fark ise 5'e indi.

GALATASARAY'IN KONUĞU MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

Şampiyonluk yolundaki en zorlu fikstür Galatasaray'ı bekliyor. Medipol Başakşehir'i 29. hafta maçında konuk edecek olan Sarı Kırmızılar, bu maçı kazandığı takdirde tekrar liderliğe yükselecek. Ancak Galatasaray'ı zorlu bir maç daha bekliyor. Zira Aslan, 31. hafta maçında Beşiktaş'a konuk olacak.

Ligde bu hafta zirveye çıkan Medipol Başakşehir ise Galatasaray'la berabere kalıp geri kalan 5 maçını da kazanması durumunda arkasındaki takımlara bakmadan şampiyon olacak.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE'YE TÜM MAÇLARINI KAZANMAK YETMİYOR

İlk ikiyi takip eden Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye ise tüm maçlarını kazanmak yetmiyor.

Beşiktaş kalan maçlarını kazanması durumunda önündeki rakiplerinin 6 haftada 4 puan kaybetmesini bekleyecek.

Fenerbahçe'nin şansı ise diğer rakiplerine göre daha az. Sarı-lacivertliler, 18 puan alıp rakiplerinin puan kayıplarına göre 4 yıllık şampiyonluk özlemini dindirmeye çalışacak. Fenerbahçe'nin avantajı ise kalan 6 haftada Galatasaray-Medipol Başakşehir, Galatasaray-Beşiktaş maçlarının oynanacak olması.

İLK 4'TEKİ TAKIMLARIN KALAN MAÇLARI

Medipol Başakşehir: Galatasaray (D), Kayserispor, Osmanlıspor (D), Demir Grup Sivasspor, Antalyaspor (D), Kasımpaşa.

Galatasaray: Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor (D), Beşiktaş, Teleset Mobilya Akhisarspor (D), Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe (D).

Beşiktaş: Teleset Mobilya Akhisarspor (D), Evkur Yeni Malatyaspor, Galatasaray (D), Kayserispor, Osmanlıspor (D), Demir Grup Sivasspor.

Fenerbahçe: Demir Grup Sivasspor (D), Antalyaspor, Kasımpaşa (D), Bursaspor, Kardemir Karabükspor (D), Atiker Konyaspor.

MAC_NE_ZAMAN_Akhisarspor_Besiktas_mac_saat_kacta_hangi_kanalda_BJK_bu_hafta_mac_hangi_gun

BEŞİKTAŞ'IN SAVUNMA OYUNCULARI GOLCÜ BİR SEZON GEÇİRİYOR

Spor Toto Süper Lig'de Göztepe'yi 5-1 mağlup eden Beşiktaş'ın defansında yer alan oyuncular, hem savunmada hem hücumdaki futbollarıyla dikkati çekiyor.

Siyah-beyazlı ekip, 28. haftalar dikkate alındığında son 8 sezonun en iyi performansını 2017-2018'de ortaya koydu.

Beşiktaş, bu sezon 28 maç sonunda kalesinde 24 gol gördü. Geçen sezon 25 gol yiyen siyah-beyazlı ekip, 2015-2016 sezonun 28. haftasını ise 28 gol yiyerek tamamladı.

Siyah-beyazlılar, 2014-2015 sezonun 28. haftasına kadar 26 gol yerken, 2013-2014'te de kalesinde yine 26 gol gördü. 2012-2013'te aynı periyotta rakiplerinin 42 golüne engel olamayan Beşiktaş, 2011-2012 sezonunda 31 ve 2010-2011'de 32 gol yedi.

Beşiktaş, 2009-2010'da ise 28. haftaya kadar kalesinde 19 gol görmüştü.

SON 5 HAFTADA ETKİLİ PERFORMANS

Siyah-beyazlı takımın savunması son 5 maçta etkili performans sergiledi.

Beşiktaş, kritik maçların oynandığı bu 5 karşılaşmada sadece 2 gol yedi.

GOLE KATKILARI FORVET OYUNCULARI KADAR

Beşiktaş'ın savunmasındaki isimler, mevcut kadroda yer alan santrforlar kadar gole katkıda bulunmalarıyla da dikkati çekti.

Siyah-beyazlı ekibin savunma oyuncuları, 28 maçlık periyotta 8 gol kaydetti. Ligin ilk yarısında 8 gol atan Cenk Tosun'un devre arasında Everton'a transfer olmasının ardından Beşiktaş'ın mevcut kadrosunda yer alan golcü oyuncular Alvaro Negredo, Vagner Love, Mustafa Pektemek ve Cyle Larin de şu ana dek toplam 8 gol atabildi.

TOSIC, NEFREDO'YA YAKLAŞTI

Siyah-beyazlı ekipte Dusko Tosic, ligde attığı 4 golle hücumda en etkili savunma oyuncusu oldu.

Göztepe maçında da golünü atan savunma oyuncusu, santrforda görev alan ve ligde 5 golü bulunan Negredo'ya yaklaştı.

Tosic gibi stoperde görev yapan Pepe ise 2 kez gol sevinci yaşadı.

Savunma oyuncularından Domagoj Vida ile Adriano Correia da birer kez fileleri havalandırdı.

Cenk Tosun'un ayrılmasının ardından transfer edilen Vagner Love, siyah-beyazlı formayla 2 kez fileleri havalandırırken, Love gibi ikinci yarıda takıma dahil edilen Cyle Larin de bir kez gol sevinci yaşadı. Beşiktaş'ın bir diğer santrforu Mustafa Pektemek ise oynadığı maçlarda gol bulamadı.

Akhisarspor Beşiktaş maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Akhisarspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.