Akciğerinde kitle tespit edilmişti... Armağan Çağlayan'dan sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama

56 yaşındaki sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile, akciğerinde bir kitle tespit edildiğini ve yapılan tetkikler sonucunda kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğunu açıklamıştı. Çağlayan sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Lenflerinin temiz çıktığını bildiren Armağan Çağlayan, çarşamba günü bir operasyon daha geçireceğini duyurdu.

Televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, 744 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı bir açıklama ile akciğerinde kanserli bir kitle tespit edildiğini açıklamıştı. Çağlayan yaptığı açıklamada ''Herkese merhaba, bugün sizinle kişisel bir şey paylaşmak istiyorum. Yakın zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bir kitle tespit edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin yüksek ihtimalle kanserli olduğu ortaya çıktı. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağım.'' ifadelerini kullanmıştı.

 ''AMELİYATTAN SONRA GÖRÜŞMEK ÜZERE''


Sağlık durumu sevenleri tarafından merak konusu olan 56 yaşındaki yapımcıdan yeni açıklama geldi. Kanserli hücrenin lenflerine yayılmadığı haberini takipçileriyle paylaşan Çağlayan, çarşamba günü operasyon geçireceğini söyledi.

armağan çağlayan

İşte Armağan Çağlayan'ın o açıklaması:


''Selamlar… Cuma günü lenflerime yürüyüp yürümediğinin tespit edilmesi için lenflerimden parça alınıp biyopsiye yollandı. Şükür, lenflerim temiz. Lenflerime yürümemiş. Çarşamba günü bir operasyon geçireceğim. Operasyonla kitle ciğerimden alınacak. Operasyondan sonra nasıl bir tedavi uygulanacağına genetik testiyle karar verilecek. Ameliyattan sonra görüşmek üzere… Herkese her şey için çooook teşekkürler… sevgiler...''

 

Akciğerinde kitle tespit edilmişti... Armağan Çağlayan'dan sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama ile ilgili etiketler Armağan Çağlayan Akciğer Kanseri kanser Ameliyat
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.