Akbank'tan fatura desteği! 1500 TL'ye kadar indirim tanımlanacak! Üstelik şart yok!

Avantajlı kampanyalar düzenleyerek müşteri sayısını günden güne artırmaya devam eden özel banka Akbank, mayıs ayı kampanyasını duyurdu. İlgili kampanyasının yine yeni müşterilerini kapsayacağını ifade eden Akbank, detayları paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde sıfır faizli taksitli nakit avans kampanyasını duyurarak ekonomik olarak sıkışık olan tüketicilerin yüzlerini güldüren özel banka Akbank, yeni bir açıklamada daha bulundu. Müşteri sayısını artırmayı hedefleyen ve bu kapsamda da potansiyel müşterilerine avantajlı fırsatlar sunan banka, yalnızca yeni müşterilerinin katılımlarına açık olan yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden paylaştı.

Mayıs ayının ilk günü itibari ile yeni aya özel kampanyalar düzenlemeye devam eden Akbank, ilk kez bünyesine dahil olacak olan yeni müşterilerine müjdeli haberi verdi. Artan fatura tutarları sebebi ile zor günler geçiren tüketicilere fatura desteği vereceğini ifade eden özel banka, yeni kampanyasının detaylarını paylaştı.

AKBANK OTOMATİK FATURA ÖDEME TALİMATI KAMPANYASI MAYIS 2023

Resmi internet sitesi üzerinden mayıs ayı kampanyalarını sıralayan özel banka Akbank, özellikle yeni müşterileri için düzenlemiş olduğu kampanyaları sayesinde dikkatleri üzerine çekti. Sıfır faizli, 15 bin TL üst limitli taksitli nakit avans kampanyası ile ilgi odağı olan banka, bu kez de otomatik fatura ödeme talimatı kampanyasını duyurdu.

30 Mayıs tarihine kadar ilk kez Akbanklı olacak olan yeni müşterilerine verecekleri otomatik fatura ödeme talimatları karşılığında fatura başına 300 TL tutarında para hediyesi tanımlayacağını ifade eden özel banka, 5 ay boyunca geçerli olacak olan kampanya kapsamında bin 500 TL’ye kadar para iadesi gerçekleştirileceğini belirtti.

AKBANK OTOMATİK FATURA ÖDEME TALİMATI KAMPANYASI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Akbank'tan fatura desteği! 1500 TL'ye kadar indirim tanımlanacak! Üstelik şart yok!

Akbank tarafından düzenlenmiş olan ve bin 500 TL’ye kadar para iadesini garanti eden otomatik fatura ödeme talimatı kampanyasına, bankanın mobil uygulaması üzerinden katılım sağlanabilmektedir. Kampanyadan yalnızca ilk kez Akbank müşterisi olacak olan kişilerin yararlanabileceklerini ifade eden özel banka, fatura talimatının vadesiz hesaplar üzerinden verilebileceğini, tüketicinin arzu etmesi durumunda ise başvurusu onaylanan kredi kartı ürünü aracılığı ile de kampanya katılımının sağlanabileceğini belirtti.

Akbank'tan fatura desteği! 1500 TL'ye kadar indirim tanımlanacak! Üstelik şart yok! ile ilgili etiketler Akbank fatura Kampanya indirim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.