Akbank'ta yılbaşı heyecanı devam ediyor! Müşterilere, Apple ürünleri, scooter ve oyun konsolu hediye edilecek!

Yılbaşı öncesinde bir çekiliş kampanyası düzenlediğini duyuran özel banka Akbank, ilgili kampanyası kapsamında birçok farklı ürünün hediye edileceğini bildirdi. İşte Akbank’ın yılbaşı hediyeleri…

Ülkemiz özel bankacılık sektörünün en köklü isimlerinden birisi olarak senelerdir faaliyet gösteren Akbank, yeni dönemde de aranan isimler arasında yer almayı başardı. 2022 yılının beraberinde gelen zorlu ekonomik şartlar çerçevesinde hem tüketicilerin hem de yatırımcıların yanlarında yer alan özel banka, yeni müşterileri için de avantajlı kampanyalar geliştirmeyi ihmal etmedi.

2022 yılının yüksek oranda geçim derdine sebep olmasından ötürü tüketicileri her alanda desteklemeye çalışan Akbank, bu amacını düzenlediği kredi ve kart kampanyalarının içerikleri ile de gözler önüne serdi. Bu kapsamda aralık ayını da boş geçmek istemeyen banka, mevcut müşterileri için yılbaşı hediyeleri hazırladığını ifade etti. Söz konusu hediyeleri düzenleyecek olduğu bir çekiliş ile sahiplerine ulaştıracağını ifade eden Akbank, ilgili kampanyasına ilişkin detayları mevcut müşterileri ile paylaştı.

AKBANK’TAN MEVCUT MÜŞTERİLERİNE YILBAŞI HEDİYELERİ!

Akbank'ta yılbaşı heyecanı devam ediyor! Müşterilere, Apple ürünleri, scooter ve oyun konsolu hediye edilecek!

Hali hazırda mevcut müşterileri için geliştirmiş olduğu birçok kampanya bulunan Akbank, aralık ayı bitmeden hemen önce yeni bir kampanya daha düzenlediğini duyurdu. Söz konusu kampanyası kapsamında bir çekiliş düzenleneceğini ve çekiliş sonucunda 25 kişiye hediyeler dağıtacağını ifade eden banka, kampanyaya mobil uygulama üzerinden katılanlara 1, otomatik fatura ödeme talimatı verenlere ek olarak 1 ve son olarak QR kod ile ATM’den para çekenlere 1 çekiliş hakkı daha vereceğini bildirdi. Banka, çekiliş kapsamında mevcut müşterilerine verecek olduğu hediyeleri şu şekilde sıraladı:

  • iPhone 13
  • Apple Watch
  • Elektrikli scooter
  • PlayStation
  • GoPro

AKBANK YILBAŞI ÇEKİLİŞİ KAMPANYASINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Akbank toplamda 25 mevcut müşterisine dağıtacak olduğu hediyelere erişim fırsatı yakalayabilmek için kampanyaya katılım sağlanması gerektiğini ifade etti. Söz konusu kampanya katılımının 31 Aralık tarihine kadar yapılması gerektiğini belirten özel banka Akbank, mobil uygulamasının açılan ekranında yer alan “kampanyalar” kategorisinden yılbaşı çekiliş kampanyasına dahil olunabileceğini ifade etti.

Akbank'ta yılbaşı heyecanı devam ediyor! Müşterilere, Apple ürünleri, scooter ve oyun konsolu hediye edilecek! ile ilgili etiketler Akbank Yılbaşı Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.