Akaryakıta 5 liralık dev indirim geliyor! İşte 16 Haziran güncel benzin, motorin, LPG fiyatı!

Brent petrol varil fiyatının 5 dolar birden düşerek 117 dolara kadar gerilemesi araç sahiplerini umutlandırdı. Peş peşe gelen zamlarla birlikte 30 TL sınırına kadar dayanan akaryakıt fiyatlarına 5 liralık bir indirim geleceği ve son rakamın 25 TL civarlarında olacağı iddia edildi. İşte, 16 Haziran güncel benzin, motorin, LPG fiyatı…

Brent petrol varil fiyatı haftanın son iş gününde 117 dolara kadar geriledi. Son gelen zamlarla birlikte akaryakıt fiyatları 30 TL sınırına kadar dayanırken araç sahipleri korkulu rüya görmeye başlayarak kontak kapatma durumuna kadar geldi.

Son açıklanan ABD Merkez Bankası FED’in faiz arttırımının hemen sonrasında ekonomik büyümenin daha da yavaşlayacağı söylenirken petrol talebinin de giderek daralacağı endişeleri hakim oldu. Dün 120 dolardan işlem gören Brent petrol varil fiyatı 117 dolara kadar geriledi.

Üst üste gelen zamlarla birlikte akaryakıt fiyatları 30 TL sınırına kadar dayanırken 5 liralık bir indirimin parça parça da olsa uygulanacağı iddia edilmekte.

Akaryakıta 5 liralık dev indirim geliyor! İşte 16 Haziran güncel benzin, motorin, LPG fiyatı!

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 16 Haziran

Benzin: 27.51 TL
Motorin (Mazot): 29.18 TL
LPG (Otogaz): 12.19 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 16 Haziran

Benzin: 27.61 TL
Motorin (Mazot): 29.28 TL
LPG (Otogaz): 12.42 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 16 Haziran

Benzin: 27.61 TL
Motorin (Mazot): 29.29 TL
LPG (Otogaz): 12.13 TL

Akaryakıta 5 liralık dev indirim geliyor! İşte 16 Haziran güncel benzin, motorin, LPG fiyatı! ile ilgili etiketler benzin Motorin akaryakıt fiyatları lpg brent petrol
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.