Akaryakıt almak isteyenler, Halkbank kartları ile harcamalarını bedavaya getiriyor! 100 TL’lik akaryakıt bedavaya geliyor: Başvuru şartları…

Akaryakıt pahalılığı karşısında kara kara düşünen araç sahipleri, harcamalarında tasarruf sağlamanın yollarını araştırıyor. Halkbank, bu noktada avantaj sağlayacak yeni bir kampanyasını duyurdu. Halkbank kartları ile 100 TL’lik akaryakıt harcaması bedavaya geliyor. İşte detaylar…

Halkbank, avantajlı kampanyalar sunarak müşterileri için yeni fırsatlar ortaya çıkarıyor. Bu fırsatlardan bir yenisi daha Halkbank internet sitesi üzerinden duyuruldu. Buna göre Halkbank, yeni bir akaryakıt kampanyası düzenlediğini duyurdu.

Halkbank akaryakıt harcamaları için 100 TL hediye puan vereceğini açıkladı. Böylece akaryakıt almak isteyenlerin harcamaları bedavaya gelecek. Harcamaların bedavaya gelmesi sayesinde araç sahipleri kontağı daha özgür bir şekilde çevirecek.

Araç sahiplerinin 100 TL hediye puan kazanması için bazı şartları yerine getirmesi gerekiyor. Bu şartların neler olduğu banka tarafından açıklandı.

100 TL BEDAVA AKARYAKIT KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

Akaryakıt almak isteyenler, Halkbank kartları ile harcamalarını bedavaya getiriyor! 100 TL’lik akaryakıt bedavaya geliyor: Başvuru şartları…

Halkbank, kampanyayı 1 Nisan tarihinde başlattı. Kampanya için son başvuru tarihini ise 15 Mayıs olarak açıkladı. 100 TL hediye puan kazanabilmek için Paraf Kart ile akaryakıt alımı yapılması gerekiyor. Paraf Kart ile 300 TL tutarında beş harcama yapılması gerekiyor. Bu sayede 100 TL almak mümkün oluyor.

Harcamalar, farklı banka posları kullanılarak yapılabiliyor. Ancak harcamaların peşin olarak yapılması gerekiyor. Her müşteri için bir defaya mahsus olarak 100 TL kazanma fırsatı sunuluyor. 100 TL’den fazla hediye puan kazanmak mümkün olmuyor. Kampanyadan yararlanmak için başvuru sonrası Halkbank’tan gelecek mesajın beklenmesi gerekiyor. Kampanya katılımının onaylanmasının ardından puan kazanmak mümkün oluyor.

KAMPANYA BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

Kampanyaya katılmak isteyenlerin 15 Mayıs tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin harcama yapmadan önce gerekli işlemleri yapması gerekiyor. Bunun için Paraf Mobil uygulamasından Hemen Katıl butonuna tıklamak gerekiyor. Bunun yerine SMS ile de başvuru yapmak mümkün oluyor.

YAKIT yazdıktan sonra 3404’e göndererek kampanyaya dâhil olunabiliyor. Kampanya sırasında Paraf, Parafly, sanal, ek kart kullanılabiliyor. Aynı zamanda sanal poslar ile yapılan işlemler de geçerli oluyor. Paraf paralar en geç 30 Haziran’a kadar kullanılabiliyor.

Akaryakıt almak isteyenler, Halkbank kartları ile harcamalarını bedavaya getiriyor! 100 TL’lik akaryakıt bedavaya geliyor: Başvuru şartları… ile ilgili etiketler Akaryakıt Halkbank Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.