AK Parti'nin seçim beyannamesi açıklanıyor! Toplantı öncesi Erdoğan'dan dikkat çeken mesajlar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'na katılmak üzere geldiği Ankara Spor Salonu önünde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, ''Sandıkları patlatacağız yeni dönemin müjdelerini vereceğiz. Buradaki katılımı görünce mutluluğum daha da arttı'' ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi:  AK Parti’de seçim beyannamesi Genel Başkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara Spor Salonu'nda açıklanacak.

ERDOĞAN VATANDAŞLARA SESLENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Arena önündeki vatandaşlara böyle seslendi:

14 Mayıs’ta sandıkları patlatmaya var mıyız? Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? 14 Mayıs’ta Allah’ın izniyle sandıkları patlatacak yeni dönemin de müjdelerini vereceğiz. Ankara Kapalı Spor Salonu’nun içerisi tıklım tıklım dolu. Şimdi de süratle inşallah beyannamemizi açıklamak suretiyle yola devam edelim.

Gerek ana kademe gerek kadın kolları, gerek gençler olarak gümbür gümbür 14 Mayıs’a ilerliyoruz. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

AK Parti'nin seçim beyannamesi açıklanıyor! Toplantı öncesi Erdoğan'dan dikkat çeken mesajlar...

AK Parti'nin seçim beyannamesi açıklanıyor! Toplantı öncesi Erdoğan'dan dikkat çeken mesajlar... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.