AK Parti'nin saat 21:00'de yayınlayacağı reklam filmi ne?

Ülke genelinde erken seçim heyecanı yaşanıyor. 24 Haziran Pazar günü yapılacak erken seçimine sıkı hazırlanan siyasi partiler seçim çalışmalarını iyiden iyiye hızlandırdı. Seçime hazırlanan partilerden biri olan AK Parti yeni bir reklam filmi yayınlamaya hazırlanıyor. AK Parti'nin seçim kampanyasını yürüten Andy-AR'ın başkanı Faruk Acar'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım merak uyandırdı. Peki AK Parti'nin saat 21:00'de yayınlacağı reklam filmi ne? İşte detaylar...

AK Parti'nin saat 21:00'de yayınlayacağı reklam filmi ne? 24 Haziran Pazar günü yapılacak erken seçimine sayılı günler kaldı. Seçime hazırlanan siyasi partiler çalışmalarını hızla sürdürüyor. Seçimin iddialı partilerinden olan AK Parti ise seçmenlerin karşısına yeni bir reklam filmi ile çıkmaya hazırlanıyor. AK Parti'nin seçim kampanyasını yürüten Andy-AR'ın başkanı Faruk Acar'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise merak uyandırdı. Paylaşımında saat 21:00'i işaret eden Acar vatandaşları meraklandırdı. Peki AK Parti'nin saat 21:00'de yayınlacağı reklam filmi ne? İşte detaylar...

AK Parti'nin saat 21:00'de yayınlayacağı reklam filmi ne? 


AK Parti'nin saat 21:00'de yayınlacağı reklam filmi ne?
Acar'ın, "saat21.00" hashtag'i ile paylaştığı videoda önce güneşin doğduğu görülüyor. Ardından ise bir kuşun izleyenlere doğru kanat çırpması yer alıyor.

Sosyal medyada paylaşımı görenler, "Yeni bir reklam filmi mi geliyor?" sorusunu sorarken, saat 21.00'a kadar heyecanlı bir bekleyiş başladı.


HEYECANLANDIRAN İKİNCİ PAYLAŞIM

AK Parti'nin sosyal medya çalışmalarını yürüttüğü Türkiye Vakti hesabından saat21:00 hashtag'i ile ikinci bir paylaşım yapıldı.

FARUK ACAR KİMDİR?

Araştırmacı Faruk Acar yedi kardeştir. Babası Milli Görüşçü Refah Partilidir. İmam Hatip mezunu Faruk Acar hafızlık eğitimi almıştır. Üniversite eğitimi Kamu Yönetimi üzerine tamamlamış ardından İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde eğitimini devam ettirmiştir.

Anketör olarak Araştırma sektörü ile tanışan Faruk Acar, ardından yönetici olarak çalışma hayatını sürdürmüştür.

1999 yılında Andy-Ar Strateji Geliştirme ve Sosyal Araştırmalar Merkezini kurmuştur. Günümüzde aktif olarak Andy-Ar Araştırma Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürmektedir.

Araştırma şirketi 2010 yılında Türkiye Anayasa Değişikliği Referandum sonuçlarını %57 olarak tahmin etmiş sonuç ise %57.4 olarak çıkmış ve büyük bir başarı elde etmiştir.

Evli olan Faruk Acar’ın bu evliliğinden iki evladı vardır. Aslen baba tarafından Bursa’lıdır ve Bursa’da dünyaya gelmiştir.

Merkezi İstanbul’da bulunan Araştırma Şirketi’nin toplam 35 İl’de temsilciliği bulunmaktadır.

AK Parti'nin saat 21:00'de yayınlayacağı reklam filmi ne? ile ilgili etiketler AK Parti Reklam Filmi erken seçim ak parti reklam filmi ne saat 21.00
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.