BÜYÜK İSTANBUL MİTİNGİNDE ERDOĞAN’A SEVGİ SELİ: ÇAĞIN EN BÜYÜK LİDERİ!

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, AK Parti'nin 'Yeniden Büyük İstanbul' mitinginde seçmenin nabzını yokladı.

AK Parti, yerel seçime sayılı günler kala Atatürk Havalimanı'nda 'Yeniden Büyük İstanbul' mitingi düzenledi. 650 bin kişinin katıldığı büyük mitingte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İBB adayı Murat Kurum'a sevgi seli yaşandı.

Türk bayrağı ve AK Parti bayraklarıyla donatılan alanda Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkan adayı Murat Kurum’un fotoğrafları ve "Türkiye Yüzyılı Şehirleri için Hazırız Kararlıyız" yazılı pankartlar asıldı.

Mitinge katılan SuperHaber ekibi alanda seçmenin nabzını tuttu.

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’in mikrofonuna konuşan vatandaşlar CHP'nin yeniden İBB adayı Ekrem İmamoğlu ve Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan'ı eleştiri yağmuruna tuttu.

‘’SON ÇAĞIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK LİDERİ ERDOĞAN’DIR’’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan söylemlerini eleştiren Kürt seçmen Hikmet Baysu , ‘’Cumhurbaşkanı Erdoğan dava lideriyse biz kar, kış, çamur demeden her yere gideriz. Bugün Murat Kurum’un karşısında soru sorulduğunda ‘hatırlamıyorum’ diyen bir bay var. Ekrem İmamoğlu’nu 50 seçimde Murat Kurum’un karşısında çıkarın, 50 seçimde de Kurum kazanır. Ancak şu anda Kurum’un rakibi İmamoğlu değil,  karşısında bizden olan ama bi şer ittifakı var. 14-28 Mayıs’taki gibi Saadet, Deva ve Gelecek 1 tane oy götüremediler ama 40 milletvekili aldılar. Kurum’un karşısında Yeniden Refah Partisi, Saadet, Gelecek ve Deva partileri var. Bunlar bugün CHP, TİP, Komünist Partisi’nin Erdoğan’ın adayına yapamadıkları muhalefeti bu dört parti zamanında Necmettin Erbakan’a zulüm etmiştir. Partisini 5 kez kapatmasının arkasında CHP’nin anlayışını bulursunuz. 28 Mayıs postmodern darbesinin arkasında yine bir anlayışı bulursunuz. Bu dört parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı haince eleştiriyorlar ki, CHP’ye bu eleştiriyi yapamıyorlar. Fatih Erbakan, Necmettin Erbakan hocamızın 5 kez partisini kapatıp, hocamızı hapse mahkum edenler asıl sizin hesap sormanız gerekir. O anlayış bozuk, yok edici bir anlayıştır. Siz bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kaybettirmeye çalışıyorsunuz, hesap sormaya çalışıyorsunuz. Recep Tayyip Erdoğan, Necmettin Erbakan’ı bir gün olsun eleştirmedi. Fatih Erbakan ise çıkıp CHP’nin trol kanallarında Erdoğan’a dilediği gibi eleştiri getiriyor. Necmettin Erbakan ve Erdoğan’ın davasına sahip çıkanlar bu alanda. Merve Kavakçı’yı sırf başı kapalı diye haddini bildirerek meclisten atan bir anlayışla berabersiniz. Hesap sormanız gerekirdi. Başörtülüler 31 Mart’ta bunun hesabını soracak. Başörtülüler burada, sen kiminle berabersin? O yasakçı anlayışla berabersin. Bu ülkede 80 senedir güneydoğuya gitmeyen hizmeti Cumhurbaşkanı Erdoğan getirmiştir. Erdoğan geldi, zincirleri kırdı. Kürt halkının dili, müziği yasaktı. Ben bir Kürt olarak Erdoğan’a sahip çıkmazsam Allah katında hesap veremem. Bugün DEM Parti, Kürtleri 2’ye, 3’e böldü. Dayatmışlar, CHP’ye oy verin diyor. Ben muhafazakar bir seçmenim. Benim ezanımı, Kur’an-ı Kerim’i yasaklayanlara oy mu vereyim? Kürtleri ikiye böldüler. Tarih boyunca size zulmü eden CHP’ye oy verenler, siz mi hainsiniz ben mi? Son çağın gelmiş geçmiş en büyük lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır. Erdoğan’a sahip çıkmak demek ay yıldızlı bayrağı, Ezan-ı Muhammed’i sahiplenmek demektir.’’ sözlerini kullandı.

‘’CHP TARİHİ POPÜLER SİYASET VAATLERİYLE DOLU’’

CHP’nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun 2019’daki vaatlerini hatırlamamasına tepki gösteren seçmen, ‘’İmamoğlu, işe alınan vatandaşları çıkartmayacağız demişti. Sözünde durmadı. CHP tarihi boyunca popüler siyasetlerle oldu. Çeyrek altın, traktör, 15 bin TL emekli maaşı sözü verdiler, yapmadılar. İSPARK’ta ilk 45 dakikada ücret alamayacağız demişti. Yapmadı. CHP Kadir Topbaş’ın eserlerine sahip çıktılar. Yapmadığı eserleri ‘biz yaptık’ diyorlar. Baba-oğul ilişkimiz var dediği Kılıçdaroğlu’nu arkadan hançerledi, Fatih Erbakan’ı hançerlemeyeceğini mi düşünüyorlar?'' sözlerini kullandı.

İstanbul'un Murat Kurum'a ihtiyacının olduğuna vurgu yapan seçmen, ''İstanbul için iki yol var. Birisi Murat Kurum, diğeri uçurum. Başka çare yok.’’ dedi.

Videonun tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

BÜYÜK İSTANBUL MİTİNGİNDE ERDOĞAN’A SEVGİ SELİ: ÇAĞIN EN BÜYÜK LİDERİ! ile ilgili etiketler AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekrem İmamoğlu Murat Kurum İBB CHP Atatürk Havalimanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.