AK Partili Yenişehirlioğlu'ndan Rolex açıklaması: Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim

AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan tartışma konusu olan Rolex saati ile ilgili açıklama geldi. AK Partili vekil "Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim." dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, TBMM'de ziyaretine gelenlerle fotoğrafını çekip, "Biz bu milletin ta kendisiyiz" notuyla paylaşmıştı.

Yenişehirlioğlu'nun kolundaki saatin fiyatı kısa sürede gündem oldu. 562 bin liralık saatin fiyatı tartışmalara neden olunca Yenişehirlioğlu paylaşımını sildi.

"HELAL YOLDAN EDİNDİM, TAKMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Gündemdem düşmeyen konuyla ilgili Yenişehirliğioğlu'ndan açıklama geldi. Saati helal yoldan kazandığı parayla aldığını belirten vekil takmaya da devam edeceğini vurguladı.

Yenişehirlioğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur: Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile twetterde görülüyor. Oysa paylaşımım instagramda duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim."

AK Partili Yenişehirlioğlu'ndan Rolex açıklaması: Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim

AK Partili Yenişehirlioğlu'ndan Rolex açıklaması: Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim ile ilgili etiketler AK Parti Saatler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.