AK Parti'li Yazıcı'dan Demirtaş'ın miting çağrısına yeşil ışık yakan Kılıçdaroğlu'na tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın muhalefet partilerine "ortak miting" çağrısına ilişkin, "Milletin belleğine yerleşiyor. Bu, bizim kabul ettiğimiz, onayladığımız bir siyaset tarzı değil. Elbette aziz milletimiz bunları seçimde değerlendirecektir" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu Eğitim Programı" kapsamında "AK Parti'nin Demokrasi Yolculuğu ve Lider" konulu ders verdi.

Yazıcı, çıkışta bir araya geldiği gazetecilere, tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın sosyal medya hesabından muhalefet partilerine "ortak miting" çağrısıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"TÜRKİYE'NİN ÇIKARLARINA AYKIRI BİR TUTUM"

Selahattin Demirtaş'ın çağrısı üzerine Türkiye Büyük Millet Meclisinde ikinci büyüklükte bir partinin miting düzenleme iradesini ortaya koymasının yapılan yorumları haklı hale getirdiğini ifade eden Yazıcı, şunları söyledi:

"Bu mitingler sözünü ettiğimiz şahsın çağrısı ile gerçekleşiyor. Zamanlama öyle. Biri sabah 09.00'da açıklama yapıyor, çağrıda bulunuyor. Miting yapacağını beyan eden partinin başkanı da aynı gün akşam üzeri Türkiye'de belli yerlerde miting yapacağını deklare ediyor. Bunlar, Türkiye siyasetine, Türkiye'nin güvenliği ile alakalı politikalarına, dolayısıyla terör örgütü ile irtibatlı, iltisaklı kesimlerle birlikte görüntü verilmesi gibi Türkiye'nin çıkarlarına aykırı bir tutum. Milletin belleğine yerleşiyor. Bu, bizim kabul ettiğimiz, onayladığımız bir siyaset tarzı değil. Elbette aziz milletimiz bunları seçimde değerlendirecektir."

Hayati Yazıcı, İYİ Parti'nin bu çağrıya bakış açısını ise "Biraz daha özenli duruyor ama kendisini tamamen sıyırabildiğini, çok özgün bir yerde olduğunu söylemek mümkün değil." şeklinde değerlendirdi.

AK Parti'li Yazıcı'dan Demirtaş'ın miting çağrısına yeşil ışık yakan Kılıçdaroğlu'na tepki! ile ilgili etiketler AK Parti CHP hayati yazıcı miting
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.