AK Parti'li Turan'dan 'fatura' yanıtı: Belli ki Kılıçdaroğlu provokasyon peşinde!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Zamlar geri çekilinceye kadar elektrik faturamı ödemeyeceğim" açıklamasına tepki gösterdi. Eleştiri ve önerilerin baş tacı olduğunu söyleyen Turan, "Önerisi bu mu olmalı? Belli ki Kılıçdaroğlu provokasyon peşinde." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz akşam Twitter hesabından bir açıklamada bulundu.

Elektriğe yapılan zamların geri çekilmesini isteyen Kılıçdaroğlu, "Ben bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun yeni bir provokasyonun fitilini ateşleyen bu sözlerine AK Parti'den ilk tepkiyi Grup Başkanvekili Bülent Turan gösterdi.

"DİLİ/ÖNERİSİ BU MU OLMALI?"

"Zor bir süreçten geçiyoruz.Tüm dünyada enerji fiyatlarında bir artış var.D evletimiz bunu milletimize en asgari yansıtmak için adımlar atıyor." diyen Turan, şu ifadeleri kullandı:

"Eleştiri/öneri baş tacı; ama siyasi sorumluluk makamındaki birinin dili/önerisi bu mu olmalı? Belli ki Kılıçdaroğlu provokasyon peşinde."

 

AK Parti'li Turan'dan 'fatura' yanıtı: Belli ki Kılıçdaroğlu provokasyon peşinde! ile ilgili etiketler AK Parti Bülent Turan fatura Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.