AK Partili Mustafa Varank'tan İsveç'in NATO üyeliği için "somut adım" şartı: Hayır oyu vereceğim!

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank'tan dikkat çeken bir İsveç açıklaması geldi. Varank, "NATO zirvesi, hükümetimizin ortaya koyacağı perspektifi değiştirmeye yetmez ise İsveç'in üyeliğine parlamentonun bir mensubu olarak 'Hayır' oyu vereceğim" dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank dikkat çeken bir açıklama yaptı. 

VARANK'TAN "SOMUT ADIM" ŞARTI

 Varank, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İsveç’in taahhütlerini yerine getirmemesi halinde "Hayır" oyu vereceğini vurgulayarak, "Avrupa Birliği ve NATO üyesi ülkeler Türkiye'nin güvenlik kaygılarını giderecek, uluslararası işbirliklerinin önünü açacak somut adımlar atmadıkça millet iradesinin tecelligâhı TBMM'nin bu yönde alacağı karar bellidir" ifadelelerini kullandı. 

"İSVEÇ'İN ÜYELİĞİNE 'HAYIR' OYU VERECEĞİM"

Varank sözlerinin devamında da "NATO zirvesi, hükümetimizin ortaya koyacağı perspektifi değiştirmeye yetmez ise İsveç'in üyeliğine parlamentonun bir mensubu olarak ‘HAYIR’ oyu vereceğim" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

AK Partili Mustafa Varank'tan İsveç'in NATO üyeliği için "somut adım" şartı: Hayır oyu vereceğim! ile ilgili etiketler Mustafa Varank İsveç TBMM
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.