AK Partili Külünk'ten "Ahmet Şan" çıkışı! "Bu adamı koruyan mı var?"

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, ByLock kullandığı gerekçesi ile gözaltına alınan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın serbest bırakılmasına Twitter'dan tepki gösterdi. Millet adına sorduğunu ifade eden Külünk, "Bu şahsı koruyan mı var?" sözleri ile Şan'ın serbest bırakılmasını eleştirdi...

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, 'ByLock' kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın serbest bırakılmasını Twitter üzerinden paylaştığı mesajla eleştirdi.

Külünk mesajında, "Millet adına soruyorum. Bylock’tan gözaltına alınan bu şahıs neden sonra serbest bırakıldı. Bu şahsı koruyan mı var?" diye sordu.

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, 21 Ağustos'da akşam saatlerinde düzenlenen operasyonla 'ByLock' kullandığı gerekçesiyle 'FETÖ' soruşturması kapsamında gözaltına alınmış, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

AK Partili Külünk'ten "Ahmet Şan" çıkışı! "Bu adamı koruyan mı var?" ile ilgili etiketler ByLock FETÖ ahmet şan Metin Külünk ak parti istanbul milletvekili
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.