AK Parti'li Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu görevinden ayrıldı!

AK Parti'li Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti. SuperHaber'in edindiği bilgilere göre, Necmi Kadıoğlu istifasına "sağlık sorunlarını" gerekçe gösterdi.

AK Parti'li belediyelerde kan değişimi Kadir Topbaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılması ile başlamıştı.

İstanbul'u Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifaları izledi.

Belediyelerdeki yeniden yapılandırmanın bu isimlerle sınırlı kalmayacağı ve bazı ilçe belediye başkanlarının da görevlerinden ayrılacağı kulislerde sıkça dile getiriliyordu.

SAĞLIK SORUNLARINI GEREKÇE GÖSTERDİ

İlçelerden bir istifa haberi Esenyurt'tan geldi. AK Parti'li Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu görevinden ayrıldığını duyurdu.

Kadıoğlu istifasına gerekçe olarak sağlık sorunlarını gösterdi.

Ancak, Necmi Kadıoğlu'nun bazı icraatlarından AK Parti Genel Merkezi'nin rahatsız olduğu biliniyordu.

İŞTE İSTİFA MEKTUBU;

T.C İstanbul Valiliğine

13 yıl 8,5 aydır Esenyurt Belediye başkanlığı görevini sürdürmekteyim. Son üç yıl içinde safra ameliyatı oldum. Yine son üç yıldır boyun ve bel fıtığı rahatsızlığı ile uğraşmaktayım. Üç aydır ağırlaşan ve 10 gün de hastanede yatmama rağmen iyileşme amaresi gözükmemektedir.

Çok hızlı gelişmekte olan ilçenin halihazır 160 civarında yatırımı devam etmektedir. Bu ağır iş yüküne fiziki olarak yetersiz kalmaktayım. Bu nedenle deruhte ettiğim Esenyurt İlçesi Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.

Gereğini arz ederim.

BELEDİYEDEN GELEN AÇIKLAMA İSE ŞÖYLE;

dewkjfewfewg

AK Parti'li Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu görevinden ayrıldı! ile ilgili etiketler Esenyurt Son dakika necmi kadıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.