AK Parti'li belediyeler ve TÜGVA Talha Uğurluel'de ne buluyor?

Hakkında FETÖ incelemesi yürütülen Talha Uğurluel'e AK Parti'li belediyeler ve bazı vakıfların anlaşılamaz ilgisi sürüyor. Daha önce Üsküdar Belediyesi'nin desteklediği ve belediye bütçesiyle düzenlenen etkinlikler ile finanse ettiği Uğurluel'e bu kez de Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) sahip çıktı!

FETÖ'cüleri "yurt dışı gezisi" bahanesi ile Türkiye'den kaçırmakla suçlanan Talha Uğurluel, AK Parti'li belediyeler ve bazı vakıflardan destek almayı sürdürüyor!

"Osmanlı'nın Şifreleri" ve "Arzın Kapısı Kudüs" gibi kitapların yazarı Talha Uğurluel'in ismi son dönemde sıkça 15 Temmuz hain darbe girişiminin planlayıcısı ve uygulayıcısı FETÖ ile birlikte anılıyor.

Kullandığı aracın plakası "FG" olan, bazı FETÖ'cülere yönelik övgü dolu sözleriyle hatırlanan Talha Uğurluel'in şüpheli ilişkileri de dikkat çekiyor.

Son olarak, Talha Uğurluel'in Kudüs'e "tarih turu" olarak lanse ettiği gezilerin aslında "FETÖ'cüleri yurt dışına kaçırma operasyonu" olduğu iddia edilmişti.

Kısa süre önce savcılığın, bazı ihbarlar üzerine, konuyla ilgili inceleme başlattığı ortaya çıktı.

TALHA UĞURLUEL'İN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMASINI CEVAP HAKKI KAPSAMINDA YAYINLIYORUZ...

Ekran_Resmi_2018-02-27_13.32.29_1

Ekran_Resmi_2018-02-27_13.32.35_1

AK PARTİ'Lİ BELEDİYELER İDDİALARDAN HABERSİZ Mİ?

Ancak medyada konu ile ilgili çok sayıda haber yer almasına karşın, AK Parti'li bazı belediyelerin Talha Uğurluel'e verdiği destek dikkatlerden kaçmıyor.

Uğurluel bir süre önce Üsküdar Belediyesi'nin "Kudüs" ve "Mekke" konulu etkinliğine davet edilmişti.

Üsküdar Belediyesi himayesinde "Arzın kapısı Kudüs" isimli bir program düzenleyen Talha Uğurluel, etkinliği Twitter hesabından duyurmuştu.

Son olarak Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İzmit şubesi Talha Uğurluel'e kucak açtı.

frhfrggg

TÜGVA tarafından düzenlenen "Enderun Sohbetleri - II. Abdülhamid Han" programına konuşmacı olarak Talha Uğurluel davet edildi.

Uğurluel'in daha önce de kentte pek çok organizasyona katıldığı öğrenildi. / SuperHaber

AK Parti'li belediyeler ve TÜGVA Talha Uğurluel'de ne buluyor? ile ilgili etiketler Talha Uğurluel nevzat dogan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.