AK Parti seçmenine hakaretlerde bulunan Yunus Günçe'nin Kocaeli Belediyesi'nde yapacağı gösteri iptal edildi

Seçimlerden önce AK Parti seçmenine ağıza alınmayacak hakaretler eden oyuncu Yunus Günçe'nin Kocaeli Belediyesi'ne bağlı Demirel Kültür Merkezi'nde tiyatro gösterisi yapacak olmasına tepki yağdı. Belediyeden yapılan son dakika açıklamasına göre ise, Günçe'nin o sahnesi iptal edildi.

Cummhurbaşkanlığı seçim döneminde AK Parti'ye oy veren vatandaşları ağır bir dille eleştiren hatta hakaret eden oyuncu Yunus Günçe, yenide gündeme geldi.

Seçimlerden önce AK Parti'ye oy verecek olan vatandaşları "Troller, kendinize artık başka bir iş bulun" diyen ve daha da ileri gidip ağıza alınmayacak hakaretlerde bulunan Günçe'nin AK Parti'li Kocaeli Belediyesi'ne bağlı bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde tiyatro yapacak olmasına tepki yağdı.

Resim

Sosyal medyada Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akın'a çağrıda bulunan vatandaşlar, seçimden önce belli bir kesime ağıza alınmayacak hakaretler eden Yunus Günçe'nin sahnelecek oyunu için "tiyatro salonunu kiralamayın" çağrısında bulundu. 

 BELEDİYEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Vatandaşlardan gelen tepki üzerine açıklama yayınlayan Kocaeli Belediyesi, söz konusu  konusu oyun için, şirketle yapılan sözleşmeyi iptal ettiğini duyurdu. 

AK Parti seçmenine hakaretlerde bulunan Yunus Günçe'nin Kocaeli Belediyesi'nde yapacağı gösteri iptal edildi ile ilgili etiketler Yunus Günçe Kocaeli
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.