AK Parti Milletvekili Babuşçu'dan, televizyonlarda AK Parti savunuculluğuna soyunanlara tepki

AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu, televizyon programlarına çıkarak, AK Parti savunuculuğuna soyunan gazeteci ve programcılara sert çıktı. AK Parti ile ilgili hiçbir müktesebatı ve gerçek bağı olmayan bu kişilerin, milletin aklını karıştırmaktan başka bir işe yaramadığını söyleyen Babuşçu, "Sabrın sonu! TV’lerde AK Parti’yi temsil ettiği iddiasıyla konuşan gazeteci ve programcılar, artık çözülmesi gereken önemli bir sorundur" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu, televizyon kanallarına çıkan AK Parti savunucularına veryansın etti.

Televizyonlarda AK Parti'yi temsil ettiklerini iddia edenlere tepki gösteren Aziz Babuşçu, söz konusu gazeteci ve programcıların artık çözülmesi gereken önemli bir sorun haline geldiğini söyledi.

"ARTIK ÇÖZÜLMESİ GEREKEN ÖNEMLİ BİR SORUN"

Babuşçu, "Sabrın sonu! TV’lerde AK Parti’yi temsil ettiği iddiasıyla konuşan gazeteci ve programcılar, artık çözülmesi gereken önemli bir sorundur. Bu isimler durumdan vazife çıkarıyorlarsa vazifelerine son vermek lazım. Yok bu kişilere alan açılıyorsa; o zaman da oturup düşünmemiz lazım" dedi.

 

 

"AK PARTİ'YE KARŞI ANTİPATİ OLUŞTURMAKTA OLDUKÇA MAHİRLER"

Bu gazeteci ve programcıların AK Parti’ye karşı antipati oluşturmakta oldukça hünerli olduklarını ifade eden AK Partili Aziz Babuşçu sözlerini şöyle sürdürdü: "AK Parti ile ilgili hiçbir müktesebatı ve gerçek bağı olmayan bu gazeteci ve programcılar, milletin aklını karıştırmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Haksızlık da etmeyim tabii; AK Parti’ye karşı antipati oluşturmakta oldukça mahirler!"

 

AK Parti Milletvekili Babuşçu'dan, televizyonlarda AK Parti savunuculluğuna soyunanlara tepki ile ilgili etiketler AK Parti gazeteci aziz babuşçu televizyon programı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.