AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı kimdir? Neden vefat etti? Fatma Sevim Baltacı nereli, mesleği ne?

AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı, il başkanlığının önünde geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybetti.

AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı kimdir sorusu vefat haberi sonrası araştırılıyor. Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Fatma Sevim Baltacı nereli, mesleği ne?

FATMA SEVİM BALTACI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı vefat etti. 

Fatma Baltacı, 22 Ekim 1981’de İstanbul Fatih ilçesinde doğdu. Aslen Trabzon'lu olan Baltacı orta ve lise ögrenimini Eyüp Anadolu İmam Hatip Lisesinde tamamladı.

Meslek edinme adına Moda-Giyim-Tasarım eğitimi aldı. 2007-2014 yılları arası tekstil sektöründe Yönetici-Stilist olarak çalıştı. Sonrasında İlahiyat fakültesine başladı.

Siyasi hayatına 2015 yılında Fatih İlçe Kadın Kolları Ar-Ge Birim başkanlığı ile başlayıp 2016-2023 yılları arası İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliği ile ara vermeden devam etti.

İl yönetim kurulu üyesi olarak teşkilatın çeşitli komisyon ve birimlerinde görev aldı. (Teşkilat komisyonu, Ar-Ge, Tantım Medya, Shib-AK bülten sorumluluğu, Siyaset Akademisi eğitimi, İl kadın kolları İnsan Hakları Birim Başkanlığı)

FATMA SEVİM BALTACI ÖZEL YAŞAMI

Baltacı, son olarak Sekreterya Birim başkanlığı görevini yürütüyordu. İstinye Üniversitesi Adalet 2. Sınıf öğrencisi olan Baltacı, evliydi. Baltacı İngilizce ve Arapça biliyordu.

 

 

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı kimdir? Neden vefat etti? Fatma Sevim Baltacı nereli, mesleği ne? ile ilgili etiketler Fatma Sevim Baltacı
GÜNÜN VİDEOSU

İsrail'in Lübnan'ın güneyine yönelik hava saldırısında ölü ve yaralıların olduğu bildirildi

İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyindeki 3 katlı bir binaya düzenlediği hava saldırısında ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.