AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum Bahçelievler'de esnaf ziyareti sırasında tramvay sürdü

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bahçelievler'de esnaf ziyareti gerçekleştirirken tramvayı da kullandı.

Bahçelievler'de vatandaşların ilgiyle karşıladığı AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum, esnafı ziyaret ederek sohbetler gerçekleştirdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır ve beraberindeki heyet de Kurum'a ziyaretleri sırasında eşlik etti. Esnaf ziyareti sırasında döner kesen Kurum, hem vatandaşlara hem de basın mensuplarına ikramda bulundu. Şirinevler Meydanı'nda yoğun ilgi gören Kurum, vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca Murat Kurum, Başkan Bahadır ile birlikte tramvay sürdü.

AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum Bahçelievler'de esnaf ziyareti sırasında tramvay sürdü ile ilgili etiketler Murat Kurum İstanbul Bahçelievler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.